PIZZA SUGEN?


SKIVA!

Ska precis börja sminka mig och göra mig iordning för kvällen, skiva står på schemat! Ska bli riktigt roligt för det är Tobbes och Saras skiva så känner väldigt många! Får ta bilder så jag kan visa sen. Skola imorgon men det får jag klara av, Tobbe fyller år imorgon också. 19 år, helt galet vad tiden går fort. När jag träffade honom första gången var han bara 17 hihi, min lilla plutt. Nu ska jag sätta på lite musik och tagga här alldeles för mig själv!

❤❤


SÖNDAG

Trots att det är söndag så har jag faktiskt ingen ångest alls. Dagen har gått ganska fort och jag har hunnit med att springa (höll på att dö) och ska nu sätta mig ner och försöka få några uppsatser gjorda! Sen ikväll ska jag ut och köra igen, mycket körning den här helgen så jag måste köra hårt med teorin. Nu måste jag sätta igång och försöka få något gjort innan maten! Hoppas att ni haft en toppen helg, det har i alla fall jag!
 

VECKAN I BILDER


LÖRDAG

Sådärja! Nu funkar appen igen och jag ska försöka blogga ikapp så mycket som möjligt. Det har hänt väldigt mycket de senaste dagarna, både bra och dåligt. Nu sitter jag iallafall hemma och pluggar körkortsteori och väntar på Tobbe. Ikväll blir det bara att mysa + att jag ska ut och köra ikväll igen. Körde hem från Tobbe imorse och det gick faktiskt väldigt bra, har bytt bil nu också och den här var betydligt mycket lättare att köra! Nu måste jag plugga vidare, kjam kjam.


TISDAG

Min app funkar fortfarande inte så det är ganska svårt att blogga på dagarna. Sitter just nu på svenska och det är verkligen inte bra att vi får ha datorer för man gör verkligen ingenting. Har lång dag idag också och sen ska jag jobba! Men det är sista passet så känns jävligt bra faktiskt!
 
Nu måste jag kila, kjaaaaam.

22.04.13


MÅNDAG

Min blogg app fungerar inte så har inte kunnat skriva på hela dagen. Och i helgen krånglade min dator så inlägget som skulle ha kommit i fredags kom upp nu. Hel knäppt.
 
Nu sitter jag i alla fall här, lyssnar på musik och ska plugga. Inte ofta det händer så man får ta vara på stunden. Måste göra klart ett svenska arbete och sen engelska uppsats. Har egentligen redovisning imorgon men kommer aldrig klara av det. Hatar att redovisa och dessutom på engelska, det blir bara för mycket.
 

FREDAG

Äntligen fredag och det känns så jävla skönt. Dock är jag typ fortfarande sjuk så det är inte lika roligt men annars är det bra. Ska ta det ganska lugnt i helgen förutom imorgon då vi ska ha mysmiddag alla tjejer. Ikväll ska jag träffa Saga också, åh vad jag saknat henne. Men nu måste jag göra vad man ska, hur tråkigt det än är.
 
KJAM.

SVENSKA JA

 
Sitter på svenskan och orkar inte alls jobba. Har så jäkla mycket att göra och ligger sjukt mycket efter men trots det orkar jag inte göra något. Idag ska jag jobba också så då kommer jag aldrig hinna plugga, som att jag skulle göra det annars. Är jättehungrig också, och det är fiskpinnar det lunch kan ju inte bli bättre! Nu måste jag låtsas som att jag jobbar iallafall..
 
 

TORSDAG

Hade en väldans lust att bara ligga kvar i sängen och sova vidare. Snoozade typ 100 gånger och ville aldrig gå upp. Är ganska chockad över mig själv också för det ser ut som att ingen har varit i mitt rum på flera dagar, det är så välstädat! Jätteskönt!


CRAZY

Åh herregud vilken ångest jag fick precis. Det är inte bra för mig att vara 18. Jag kan ju beställa hem saker själv från internet och just nu har jag klickat hem lite hej vilt. Har det dessutom på faktura så lär ju komma en skön liten betalning där sen. Herregud jag är helt galen.
Men åh vad roligt det är med internet shoppning asså..

ONSDAG

 
Skoldagen har gått ganska fort med tanke på att jag började 11:15 och slutade 11:10. Men jag klagar inte. Efter skolan gick jag, Malin och Agnes och åt lunch, det blev pannkakor i skolan så det var ett säkert kort! Sen gick jag och A till Täby och jag köpte en tröja, ring och örhängen. Har egentligen inga pengar alls att spendera på såna saker men jag kände mig tvungen hehe. Lön nästa vecka så jag får hålla hårt i mina pengar. Nu ska jag snart ner till centrum med Linnéa och sen ska vi köpa lite gottigott och åka hem hit och mysa, en riktigt bra onsdag alltså! Men innan det ska jag försöka plugga lite! Hoppas ni får en bra onsdag, ciao!
 

NEW IN ❤

Tröja från Lindex, ring och örhängen från H&M.


17.04.13


LUNCH


FRUKOST


DAGEN I BILDER


GODNATT

La mig precis i sängen och ska kolla 112 Aina nu, jag och Malin kollade aldrig på det. Men jag blev klar med mitt arbete idag iallafall, så det var skönt. Men trots det har jag så många kvar att göra.. Efter jag hade vart hos Malin gick jag ner till Linnéa och var där en stund och sen tog jag bussen hem och åt paj! Omg finns typ inget bättre, sen sallad till det och road island. IM HOME! Men blev jättebesviken på mamma först för det var sån där sallad som är mörkgrön (nyttig) och smakar kanin mat.. Så fick göra lite ny sallad istället! Nu ska jag försöka sova i mitt alldeles ny städade rum! Godnatt!

21:56


15.4.13


HATA SKOLAN


PLUGG

Nu sitter jag hemma hos Malin och ska precis börja plugga medans hon ska duscha. Sen ska vi kolla 112 Aina! Men först måste jag skriva klart mitt idrottsarbete annars måste jag skriva prov, och det känns inte så väldans lockande faktiskt. Men nu måste jag sätta igång annars blir Malin arg hihi.
 
 
 
 

BÄSTIS MYS


SÖNDAGS MYS


100 DAGAR

 
Åh det kan inte bli bättre! Om 100 dagar sitter vi på planet till Zakynthos!
Längtar ihjäl mig, mina bästa bästa tjejer.

14:12

Nu har jag precis kommit ur duschen och ska klä på mig. Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig och måste komma på vad jag ska ha på mig imorgon också.. Usch nu blev det jobbigt. Börjar bli hungrig också men orkar inte fixa någonting innan jag åker, får slå till på stort sen liksom! Jag hoppas att dom andra vill äta Palma för nu blev jag jättesugen på det. Hm, det återstår att se! Nu måste jag hitta lite kläder och sen ska jag sätta mig ute en stund. Kjaaaaaam.

DAGEN

Ligger i soffan med Albin som spelar tv spel, blev väckt imorse och det enda jag hann förstå var att dom skulle iväg och jag ska vara barnvakt. Just nu är han snäll så det är lugnt. Börjar bli hungrig också så tror jag ska lyxa till det med en god frukost, det vore något. Sen måste jag hoppa in i duschen innan jag åker iväg för att träffa tjejerna för vi ska äta middag och ha sleepover, kan ju inte bli en bättre söndag!


GODMORGON


Godnatt ♡


14.4.13

Äntligen har jag lagt mig i sängen med datorn i knäet och vet inte om jag ska sätta på ett avsnitt av gg eller om jag ska sova. Tror jag ska köra lite candy crush först men jag är helt fast på min bana, blir så jävla förbannad kommer inte därifrån. Inte ens Becca (som är bäst på kallt) klarade den när hon skulle försöka. Har vart på bana 147 seriöst typ 3 veckor nu.. Har lust att köpa den snart men då blir nog inte pappa glad.
 
Har jätteont i halsen nu också så tror att det är bäst om jag sover. Vill bli frisk så jag kan börja träna igen, känns som år och dar sen sist, vilket det var också.
 
 
 
 

INSTAGRAM


TILLBAKA

Förstår inte hur folk kan orka klicka sig in på min blogg och se samma jävla foto att jag ska ha en flaska sprit och sömn. Okej det kanske är det som skulle vara bäst just nu men nu tänkte jag i alla fall försöka slänga in några inlägg efter väldiga klagomål från mina älskade vänner.
Jag kan väl inte direkt säga att jag mår bra, för det gör jag inte. Men jag ska försöka i alla fall och det är inte det jag ska skriva om på bloggen. Just nu sitter jag hemma med världens halsont och är jättetrött. Borde verkligen sova, kom hem 5 inatt och gick upp 10..

GODMORGON


Feelings

Jag vet inte varför jag ska skriva ett inlägg nu. Klockan är alldeles för mycket och det är för mycket som händer.
Det finns så mycket jag vill göra men som jag inte kan göra. Allting är så jävla svårt och det gör så ont.
Jag tror att jag ska försöka sova, tror dock inte att det kommer gå så bra.