SKRÄCKFILM

Fyfan är det enda jag kan säga. Den där filmen var inge rolig nånstans. Eller jo faktiskt, om man nu kan lägga in humor i en skräckfilm så lyckades dem. Men annars var jag mest gråtfärdig och hade ont i öronen för att jag höll för dom så hårt för ljudet var ju galet högt och gjorde det bara läskigare hehe.. Nu sitter jag på bussen själv eftersom att saga tar tåget hela vägen hem. Det är 623V också så åker runt heeeeela Maggan, vill bara hem till Tobbe och krama honom. Är jätterädd ju.




HATKÄRLEK ❤


16:37


TISDAG

Åh blir så irriterad på allt möjligt just nu. Var och lämnade in min gamla mobil på apple store och fick en ny men nu håller den på att bråka och säger att jag ska stoppa in mitt SIM kort, hallå? Blir galen.
Så just nu har jag ingen telefon och jag måste ha det till ikväll då jag ska på bio med Saga och Tess, oj vad jag har saknat dom!
 
 

SÖNDAG

Slänger in ett snabbt inlägg innan min dator dör! Har haft en sjukt bra helg, men oj vad man mår alltså. Idag har jag bara suttit och pluggat massor och faktiskt fått ganska mycket gjort. Men fortfarande en hel del kvar. Snart blir det middag och lite fika sen ska jag och pappa ut och övningsköra. Vi ska köra efter ett papper där jag måste följa skyltar helt och hållet, så kan bli kul. Men nu måste jag skynda mig, har inge batteri på datorn!! PUSS!

DAGEN EFTER

Är seriöst helt slut.. Ligger i sängen och mår inte alls bra, men det är som det ska vara. Agnes stackaren åkte väl typ vid nio imorse, riktig kämpe. Hade aldrig klarat av det efter gårdagen. Vi började iallafall på woken och sen drog vi till magenta. Hade faktiskt väldigt roligt, så det var helt klart en lyckad kväll. Nu är jag så hungrig så jag inte vet vad, måste ha maaaaat.


18:00

Nu ska jag äntligen göra klart engelskan efter att min lärare skrek på mig för sista gången. Trodde att jag kom undan henne men sen hör jag "Maaaaaatilda", herregud blev ju livrädd. Men men, det kanske blir dags att göra den nu. Sen har jag så sjukt många andra uppgifter jag måste göra, men är för lat för att få det gjort. Vill bara ha sommarlov nuuuuuu.
 
Vill ha dig.
 

Bye bye E

Då var matte nationella avklarat och jag har ingenting att säga. Var så jävla svårt och tror att det kommer vara jävligt svårt för mig att få typ 2 poäng. Aja orkar inte riktigt bry mig längre, det är sol ute och fredag imorgon!


KUNDE INTE BRYTT MIG MINDRE OM DENNA TORSDAG


KUNDE


MATTE

Förstår inte varför jag tillåter mig själv att sätta på datorn för att bara sitta här och inte göra nånting. Har matte nationella imorgon och är 100% säker att jag inte kommer klara det. Vet att jag kommer få panik imorgon när jag sitter där och ångrar mig att jag inte började plugga för ett halvår sen, men sen vet jag också att jag är en sådan person som tänker att det inte spelar någon roll. Ska försöka sätta mig med matte boken och läsa lite innan jag åker till Tobbe ikväll, mer orkar jag inte lägga ner på den där skiten. Jag har klarat Matte 1b och det tog fan i mig lång tid, har gett upp allt hopp.
 

PLUGGDAG

Passar på att städa rummet och plugga teori när jag är "ledig". Egentligen hade vi nån brännbolls grej idag och sen skulle vi kolla rodd tävling men när jag vaknade imorse spö regnade det och då somnade jag om istället. Borde verkligen plugga matte då vi har nationella på torsdag men jag har verkligen gett upp det där alltså. Först och främst ska jag ner och göra lunch, korv med bröd ❤


TISDAG


BÄSTA


GODNATT

Jag har blivit så sjukt jävla dålig på att blogga de senaste dagarna så ska försöka bättra mig. Just nu ligger Tobbe och bråkar med mig i sömnen om allt möjligt. Men han har typ feber och är varm och ska ändå ha hela täcket och ta upp hela sängen, blir gaaaaalen. Sen snarkar han också, jättehögt. Aja nu ska jag försöka sova. Gooodnatt!


ILOVEYOU


71 DAGAR

Åh är så äcklig taggad på Zakynthos nu, 71 dagar kvar!
Tror att det kommer bli 10 väldigt bra dagar med mina tjejer. Sola, bada och festa - kan inte bli mycket bättre.
Vill bara ha sommarlov nuuuu, orkar inte sitta och lyssna på lärare som snackar om helt oviktiga saker. Orkar inte plugga längre.
 
 

Tobias -


MÅNDAG

Idag var första gången jag gick till skolan på nästan en vecka. Var dock inte en så jobbig dag så det kändes skönt. Nu sitter jag och pluggar körkortsteori och väntar på maten, lasagne! Sen kommer Tobbe hit och han har lovat att vi ska kolla paradise hotel. Igår tvingade han mig kolla nån film som hette Hansel & Gretel men den var faktiskt väldigt bra, så det var inte så farligt.
 
 
 

SÖNDAG

Så skönt med långhelg men den skulle gärna få vara lite längre. Är hur trött som helst och har så mycket plugg att göra så jag blir rädd. Börjar tappa allt här inför sommaren, inte alls bra. I fredags var jag i alla fall på tjejmiddag hos Emma och ni kan se bilder därifrån här nedan. Det var riktigt roligt senare på kvällen och sen sov jag hos Tobbe. Igår åt jag, Becca och Agnes middag hos Becca och sen kom Becca och vi drog till Åkersberga osv osv. Nu sitter jag och pluggar och ska senare hem till min älskling. Måndag imorgon, ångest.
 

YESTERDAY


FREDAG


VÄRLDENS BÄSTA KILLE BLIR 5 ÅR

 
Idag fyller världens bästa kille 5 år. Helt sjukt vad stor han har blivit. Kommer fortfarande ihåg dagen när mamma och pappa sa att jag och Emma skulle få ett syskon och jag grät flera dagar i sträck för att jag inte ville ha något. Och idag är det 5 år och 9 mån sedan, går inte riktigt att förstå men nu vet jag i alla fall att jag aldrig skulle byta ut något mot min älskade lillebror. Han är ju världens bästa.

HUR SÖTA?

Nu sk

ÅH VAD JAG SAKNAR DET HÄR


DAGEN

Vaknade imorse och mådde jätteilla så bestämde mig för att somna om och stanna hemma idag. När jag vaknade igen var det strålande sol ute så jag gick ut och satte mig och solade och läste våran engelska bok vi måste läsa. Det är hur varmt ute som helst! Helt galet skönt. Nu har jag precis duschat och ligger i sängen, vet inte vad kvällen bjuder på men senare ska jag iallafall hem till Tobbe och sova där. Imorgon är det kort dag i skolan och sen leeeedigt, ska bli hur jävla skönt som helst med lite ledighet nu när det är så fint väder!


YESTERDAY


GODMORGON


HAPPY

Så himla typiskt mig, har bara legat här i sängen sen jag skrev senast och det enda jag rörde mig för var en god middag - pasta och skinksås. Jag har inte pluggat nånting (ovanligt) och jag har så jävla mycket jag borde göra egentligen. Snart ska jag i alla fall ut och övningsköra och sen hämta Tobbe och sen hem igen. Vi ska bara ta det lugnt och kolla serie, New Girl. Asså den är så sjukt rolig men avsnitten sitter inte ihop för fem öre men ändå kan man inte sluta kolla!
 
Har det väldigt skönt i min säng i mitt nystädade rum med musik och solen som lyser in. Tror jag skiter i plugget så att jag inte förstör denna måndag. Hehe oups, så enkelt var det.
 
 
Har äntligen hittat min webcam också, sådär 3 månader senare!

MONDAY


Can't Hold Us -


06.05.13


SUNNY DAY

Hallå där, är på jättebra humör och ligger just nu i sängen och ska försöka få lite plugg gjort. Det är så sjukt fint väder ute så skulle egentligen vilja sitta ute men måste bli klar med den här skiten först. Skolan gick fort idag och nu kom jag precis hem efter att ha cyklat och hämtat Albin på dagis, var jättelängesen jag cyklade! Det är så skönt att komma fram så fort när man cyklar, hatar att gå och man kommer verkligen ingenstans. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och sen funderar jag på att ut och springa, vädret tillåter det i alla fall garanterat.
Kan inte skylla på så mycket annat.
 
 
 
 

WORDS


GODNATT

Måste helt klart bli bättre på att blogga känner jag. Men några bilder har jag lyckats slänga upp under helgen! Har haft en riktigt rolig helg och det ska bli så skönt att gå i skolan endast mån, tis och ons den här veckan för att sedan ytterligare få några dagar ledigt! Har så mycket jag borde ta tag i och ingenting händer, blir galen på mig själv. Men nu ska jag iallafall sova, Godnatt!


SÖNDAG


FREDAG


13:00


SHOPPA

Sitter och kollar kläder och skor på internet och helt seriöst jag vill bara klicka hem allting. Men måste spara pengar nu så jag får bara sitta här och titta på dem. Usch vill vara ekonomiskt oberoende..
 
 
 

FOTO

Godmorgon!
Sitter nu på fotolektion med Agnes och vi har egentligen typ hur mycket som helst att göra. Måste fota två olika "projekt" som jag inte har gjort och jag orkar verkligen inte bry mig. Igår gjorde jag iallafall klart proven i foto så slipper jag dom. Äntligen fredag idag också, känns väldigt bra med tanke på att vi var lediga i onsdags och nu är det redan helg igen! Och nästa vecka är vi lediga torsdag och fredag, mums.
 
 
 

08:31


MAJ


TORSDAG