GODNATT


30.3.2013


DAGEN EFTER

Ligger i sängen och slöar och har gjort det hela dagen. Det enda jag har ätit är en kexchoklad och jag är inte ens hungrig. Brukar faktiskt inte bli bakis men nu har jag inte alls någon matlust eller nånting. Får panik också för att alla åker iväg, Rebecca åkte till Egypten i fredags, Rebecca åker till Barcelona idag, Agnes åker till Dublin imorgon och Agnes är hos sina kusiner. Fast jag har Malin hemma, tack och lov. Saknar dom redan det är helt sjukt. Aja vi ses ju snart så woho! Men då kommer dom vara så bruna så det blir ju inge roligt alls.. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, orkar inte röra mig. Pusspuss!


WORDS


IDAG VAR VI DUKTIGA


MELLIS

https://cdn2.cdnme.se/3900850/6-3/pic_51521d18ddf2b33edbdf2c37.jpg" class="image">


26.03.2013


EFTER TRÄNING

Ligger i soffan och har precis haft träning och sen övningskörde jag. Det gick helt okej men pappa fick lite panik för jag kollar aldrig efter andra bilar.. Men men, gjorde en varm choklad och mackor och kollar nu lite på Filip och fredrik i hissen eller vad det nu är. Snart kommer Tobbe hit och då hoppas jag får se ett avsnitt av ponnyakuten hihi. Nu måste jag in i duschen innan Tobbe kommer! Godnatt!!

Btw trodde jag typ att jag skulle stupa på träningen, 1h spelade vi 3 mot 3 och liten plan. Svetten rann som bara fan och jag brukar inte svettas så där mycket, blev typ rädd. Men jag överlevde!


SUMMER


GE MIG


BÄSTIS

Sitter nu hemma hos mig med Malin och hon håller på att fixa med naglarna och jag passar på att slänga in ett inlägg. Självklart blev det våfflor till mellis, det är ju våffel dagen idag! Ikväll är det träning och jag tror faktiskt att jag ska träna, plugget orkar jag ändå inte ta tag i och Tobbe kommer inte förens vid tio nån gång.
 
 
 
 

SÖNDAGS MIDDAG


LÖRDAG

Matchen avklarad och jag vet inte om jag är död eller levande. Vi var bara två femmor och jag höll typ på att få en astma attack och jag har inte ens astma. Nu är jag i alla fall hemma och snart blir det donken, MUMS.
Sen ska jag möta bästa bästa bästa bästa bästa Agnes och vi ska åka in till stan och möta Elin och så blir det party hela natten! Sen ska jag hem till min fina pojkvän och imorgon är det jobb på kvällen och kanske ska ta tag i lite plugg också. Nu måste jag dock klä på mig, ciaoo!

FRUKOST


GOFIKA

Jag och Agnes tog en fika igår och det var tyvärr inte alls gott..


GODMORGON

Jag och Tobias ligger i sängen och slöar och försöker klara våra CC banor.. Det går inge bra. Snart ska vi ner och äta en brakarfrukost! Känns inte som att jag har ätit på flera dagar, är jättehungrig. Sen har jag match, har inte spelat på hur länge som helst så får se hur det går. Men nu: frukost!


GODMORGON

Jag och Tobias ligger i sängen och slöar och försöker klara våra CC banor.. Det går inge bra. Snart ska vi ner och äta en brakarfrukost! Känns inte som att jag har ätit på flera dagar, är jättehungrig. Sen har jag match, har inte spelat på hur länge som helst så får se hur det går. Men nu: frukost!


TUMBLR


21.03.2013


La escuela

Sitter på fotolektion och gör som vanligt ingenting, vi har fått en uppgift om att man ska ta bilder med sin mobil och det ska vara klart typ om 2 veckor så känns inte så brådskande faktiskt. Idag går jag i skolan till halv tre och sen ska jag jobba. Förstår inte varför men jag behöver verkligen pengarna just nu. Måste spara!
 
 
 
 
 
Här är några bilder från mitt reportage.
 
 

21.03.2013

 
Vill ha mat..

JAG KLARADE MATTEN

Har nog aldrig varit såhär lycklig, fyfan vad underbart det känns att ha klarat det. Nu är det bara matte 2 och det måste jag inte klara, så det känns så jävla skönt nu. Sjukaste är att jag aldrig trodde att jag skulle klara det för att jag inte pluggat något och att det var svårt. Men jag klara det!! IIIHHHHH.


DAGENS


MAT ❤


Filminspelning

Nu sitter vi på tåget hem från filminspelningen. Det vad ju då David Hellenius nya program "helt sjukt". Jag var så jävla kissnödig men annars var det kul.


19.03.2013


GODMORGON


GODNATT


Michel Telo - bara bara

 
När vi var på Kap Verde så dansade dem nästan varje kväll till den här låten och hade ingen aning om vad den hette förens den kom på i fredags på skivan. Blir as taggad och saknar bara kap verde ännu mer, bajs Sverige med snööööö. Vill utomlands igen!

VILL HA

 
Dessa byxor måste jag införskaffa mig! Har ju ett par utsvängda jeans men dem är mörka och skulle sitta riktigt fint med ett par ljusare och slitna jeans!

MITT I PRICK

Hittade den här på Lottas instagram och kan säga att den passar in jävligt bra på mig.


 


18.03.2013


VILL HA

 
Från H&M.
Kollade på den här bikinin innan jag åkte till Kap Verde men köpte den aldrig. Sen var det en tjej som hade en sån bikini på Kap Verde och den satt sjukt snyggt på!


KAP VERDE


PLUGG

Orkar inte alls plugga engelska, kommer inte på något att skriva och det blir bara att jag slänger ihop något. Är hungrig också så tänkte gå ner och ta något att äta. Hatar att jag har ont i halsen för vill så gärna ut och springa. Hur ofta händer det att jag är sugen på att springa liksom? Ska inte träffa Tobbe förens senare ikväll så har ganska lång tid på mig att plugga så det är skönt, för nu tänker jag ta en paus från den här skiten.
 
Saknar Kap Verde så sjukt mycket, vil ha sommar NU.

INSTAGRAM


JAG ÄR KÄR


LYCKORUS

Fick precis världens jävla lyckorus och har ingen aning om vart det kommer ifrån. Kanske för att vi inte har någon skola imorgon utan bara ska på teater och sen filminspelning, eller för att jag inte jobbar imorgon, eller för att inte är i skolan idag, fast mest av allt tror jag nog att det är för att vi äntligen har bokat resa!
Den 23:e juli åker vi till Zakynthos, FYFAN VAD JAG ÄR TAGGAD! Åh, mina bästa tjejer!
 
 

MÅNDAG


SJUKLING

God morgon!
Är hemma idag då jag inte kände mig riktigt 100% imorse och tänkte istället göra klart massa arbeten. Har ont i halsen och i huvudet och orkar egentligen inte alls plugga. Har börjat söka massa sommarjobb nu också så det känns bra, man får ju verkligen hoppas att man lyckas få något. Det är så mycket jag vill göra just nu och jag måste verkligen ha pengarna. Så det är bara att kämpa på, det här klarar jag!
 
 
Världens bästa!
 

23:28


17.03.2013

Söndagsångesten är påväg och jag ska börja städa mitt rum och sen kommer Tobbe hit. Helgen har varit helt fullspäckad men väldigt rolig! I fredags var vi ju på skiva, hur kul som helst hade jag! Sen i lördags jobbade jag och på kvällen var jag och Tobbe ensamma hemma och hade värsta myskvällen. Vi köpte mat på Tommys och sen kollade vi Teen Wolf med massa godis och ostbågar. Idag har vi vart ute med hundarna för att få lite frisk luft och sen åkte jag hem till Linus för att få tårta hihi. Och nu sitter jag här. Men nu måste jag börja städa rummet, seee you soon!
 
 

SÖNDAG


STUDENTSKIVA

Sitter i bilen påväg till Danderyd och vi börjar tagga inför kvällen! Vi ska ju som sagt på Linus studentskiva! Ska bli sjukt kul faktiskt. Nej nu börjar jag bli åksjuk, yolo vafan!


LUNCH ❤


TRUE


Matte suger

Sitter i skolan och fördröjer tiden med Malin tills jag ska ha mitt prov. Orkar inte plugga något mer utan det får gå som det går, vet redan att det kommer få käpprätt åt helvete så det får helt enkelt vara så. Matte är verkligen inte min grej och kommer aldrig bli det heller. Nu ska jag spela candy crush, har fastnat på en bana som jag blir galen på!!
 
 
Så härligt när man hittar gamla bilder på Malins dator. Mums.
 
 
 
 
 
 
 

13.03.2013

Nu ligger jag och Tobbe i sängen och håller på att fixa lite med min engelska. Sen ska vi antingen kolla pll, teen wolf eller sova. Jag har fått jätte ont i magen och har ingen aning om varför.. Imorgon börjar jag 8:20 och slutar 11:00 men har ju som sagt mitt älskade matteprov kl 15:00.. Idag slutade vi också 11:00 och så gick jag, Agnes och Agnes och åt bk och köpte glass! Mums! Sen åkte jag hem en snabbis och sen vidare hem till Lukas för att plugga matte. Han blev arg när jag inte fattade nånting hehe. Men jag fick in någorlunda i huvudet iallafall. Snart är det fredag också, vilket innebär att Linus fyller 19 år och det firas med att gå på hans skiva på kvällen. Ska bli grymt kul!! 

I LOVE YOU ❤


HAPPY WEDNESDAY

 


ALBIN ❤

Världens bästa lillebror gav Tobias en teckning. Hur söt får man bli liksom?


-

Det finns nog ingenting jag avskyr så mycket som matte. Man kan inte lära sig vara bra på matte, antingen föds man bra eller inte och jag verkade inte ha den turen. Prov imorgon och kan ingenting, men lugn bara lugn, jag har ju bara gjort provet 3 ggr tidigare. #tpl


GLASS


EN BÄTTRE LUNCH


GODMORGON


11.13

Känslan när man beställer en tröja och den är längre på bredden än på höjden.. #tpl


KVÄLLSMYS


JUST SOME WORDS


11.03.2013

Nu har jag pluggat engelska och orkar inte se ett till engelsk ord för då spyr jag. Hatar engelska. Fattar ingenting och blir bara så jävla irriterad, så därför orkar jag inte göra mer. Har inte gjort klart den utan får göra det imorgon och på onsdag. No stress. Så nu ska jag istället krypa ner i sängen med min älskling och sätta på ett avsnitt av Teen Wolf och får hoppas att jag känner mig lite gladare.
 
 
Jag. Vill. Tillbaka.

16 MÅNADER


Åh vad jag älskar dig.


Lunch!


Tegel och Teen Wolf.

Har ju helt glömt bort att berätta om min lördags kväll. Jag och Agnes åkte från jobbet och åt middag i Täby, sen åkte vi hem till henne och fixade oss och sen vidare ner till centrum och förade lite och sen till tegel. Träffade massa som man kände så det var skit kul. Drog hem vid 3 och sov hos Tobbe och igår kollade vi klart Skyfall, som var as bra, och sen började kolla på serien Teen Wolf. Trodde dock att den skulle vara så jävla dålig men nu har vi sett 9 avsnitt och jag vill bara hem och kolla mer!
 

Måndag!

Har precis kämpat mig igenom en spanska lektion nu nu på morgonen och sitter nu i biblioteket och gör ingenting medans några i klassen har redovisning. Jag har knappt gjort nånting på mitt arbete och orkar inte ens bry mig. Har matteprov på torsdag också så börjar bli ganska stressad.
 

Svar på kommentar!

Fick en kommentar om vart jag hittade de senaste gossip girl avsnitten och måste tyvärr meddela att jag inte kollar gg.. Om det är pll du menar, alltså pretty little liars så kollar jag på www.swefilmer.com!


Tegel

Hallååå där, ligger i Agnes absurt sköna säng och dricker en smoothie och äter sombreros och vi ska snart börja fixa oss. Ikväll blir det ju som sagt tegel och oj vad vi ska dansa!!


09.03.2013


Jobbjobbjobb

Sitter nu på jobbet med Agnes och orkar inte alls jobba. Men ska kämpa mig igenom 4 timmar sen tagga för utgång ikväll! Först blir det middag i Täby och Agnes ska köpa en tröja. Vi skulle ha gått ut igår men var så jävla trött och otaggad och trött så åkte hem till Tobbe och kollade pll. Får panik att behöva vänta en vecka på varje avsnitt, så sjukt jävla segt.. Ska försöka blogga mer senare. Ciaaaaooo.


8.3.2013


MISS SUMMER


Godmorgon torsdag

Försov mig imorse och missade första lektionen.. Mamma kom in till mig och frågade om jag inte skulle gå upp och jag trodde klockan var sex och sa att jag skulle sova en kvart till. Men klockan var tydligen sju och jag hade fasen inget alarm kvart över sju. Så jag gick istället upp åtta och ska ta bussen tjugo över nio. Idag ska vi redovisa, fyfan vad jag kommer skämmas alltså.. Helt galet. Kommer vara så pinsamt. Sen ikväll ska jag jobba, får se hur det går.
 
 
Åh vad jag vill tillbaka till Kap Verde...

23:11


Godnatt

Äntligen hemma och vi är klara med vårat arbete, eller ja.. Nästan i alla fall. Nu ska jag fixa mig och krypa ner i sängen med min älskling. Imorgon är det torsdag, en dag närmare helg. Kjaaaaam.

12:05

Slutar om fem min och då ska jag, Malin och Agnes åka hem och plugga. Sen ska jag ta det lugnt hela kvällen, älskar onsdagar alltså ❤


Onsdag


Kap Verde

 
Nu har jag precis ätit en super god middag, ugnspannkaka (säg vad du vill Becca, det är smaskens).
Ska snart börja packa ihop mina saker för att sedan åka ner på mötet och efter det är det träning. Har jätteont i ryggen så får se hur det blir när jag tränar. Det började igår och jag är rädd för att det är samma sak som jag fick för några år sedan, då var det foten som spökade och det blev ryggen som fick ta smällen. Men men, håller tummarna på att det är något litet bara.
 
Jag saknar Kap Verde.. Sitter nu och kollar alla bilder och kan inte riktigt fatta att för en vecka sen så låg jag där vid poolen och det var varmt att ha bikini på sig. Usch för detta slask och väder. Vill ha sommar igen.
 

Hundar

Här kommer en bild som jag verkligen gillar på dessa hundar, jag ska nämligen göra ett reportage och valde att fota hemlösa hundar. Dock hade en av dessa hundar halsband.
 

Tisdag!

Kom precis hem från skolan och sitter nu och för över bilder från kameran till datorn. Massa bilder och ganska mycket krångel så det är lite jobbigt.. Måste även ladda ner en bild grej jag hade på gamla datan för att redigera osv. Sen kanske ni kan få se lite bilder! Inget jobb för mig idag då jag ska på möte ikväll med laget. Vet inte riktigt vad det går ut på men det var obligatoriskt. Nu måste jag fixa med bilderna igen, kameran dog mitt i allt så måste ladda den nu också..
 
 

4.3.2013

Här har jag inte vart inne på ett bra tag nu. Men jag har ingen tid över till att blogga så det får helt enkelt komma ett inlägg lite här och där. Jag hade iallafall en sjukt bra vecka på kap verde. Ville aldrig åka hem om det inte var för min älskade pojkvän och mina bitches här hemma. Skola, pojkvän, träning och jobb ska jag klara av sen ska ni få så många inlägg jag kan. Ciao!