ZAKYNTHOS

Asså. OMG. Det är så sjukt underbart här, hur varmt som helst och jag är här med mina bästa vänner. Nu ska vi sova en stund och sen ner och köpa dricka! Idag har vi bara legat och solat vid poolen, vi har internet över hela hotell området hur bra som helst.


Jul. 22, 2013

Ligger just nu i sängen med Tobbe som sover, han är arg för han har knappt sovit nånting.. Albin kom in mitt i natten och ville sova mellan oss. Min 120 säng blev helt plötsligt väääääldigt liten och Albin ligger och sparkas i sömnen, i mitt ansikte. Aja, lika bra att vakna nu så jag är trött ikväll och jag kan sova nån timme innan jag ska bege mig mot Arlanda! Galet taggad!


OMG


Jul. 10, 2013

Vaknade precis och ligger nu i sängen hemma hos Tobbe utan min älskling, han jobbar. Skönt att det regnar idag, ingen press på att behöva ligga ute och sola. Känns skönt!


Jul. 07, 2013

Hade en väldigt bra dag igår, jag och Saga åkte hem till Tess igår där massa andra var, vi firade henne och sen drog vi vidare till sommar! Lilla Saga fick testa på livet som 18åring och det var jävligt roligt allting! Vi dansade, drack, drack och drack haha.


Trött


Jul. 06, 2013

Puh.. Har precis ätit upp min frukost, äggröra och har börjat dagen på bästa sätt! Kl 5 var jag vaken och han dricka kaffe innan jag skulle övningsköra och köra Emma och Ronja, dom åker nämligen buss till Frankrike idag! Sen när jag kom hem bytte jag om och gav mig ut på en pw! Jätteskönt ute med sol, dock blåste det lite. Lyssnade klart på P3 dokumentären om sturecompaniets skotten och började lyssna på 11 september. Nu ligger jag i soffan och funderar på att väcka Tobbe!


Jul. 05, 2013


Gårdagen

Igår hade jag körlektion i mörby och efter det mötte jag upp Agnes på östra och så åkte vi in till stan. Vi käkade lunch på taco bar och shoppade lite. Hittade massa kläder jag vill ha men har inga pengar, att det verkligen alltid ska vara så. Men vi hade i alla fall en väldigt mysig dag i stan och jag fick med mig en lång klänning och "jacka" hem. När jag kom hem duschade jag och åt middag sen kom Erica och hämtade mig så åkte jag, Erica, Lina och Agnes hem till Agnes och hade det lite mysigt.
 
 
 

05.07.13

 
Har inte orkat ett haft nånting att blogga om det senaste dagarna, det enda jag gjort är att haft körlektioner och pluggat teori. Vädret har sviket mig också så man har inte kunnat sola heller.