TAGGA TRÄNING


Torsdag

Sitter på samhällskunskap och slutar snart. Är jättehungrig och vill hem, har träning ikväll också och det ska faktiskt bli skönt! Och helt galet att det redan är fredag imorgon, veckorna går brutalt fort. Igår körde jag manuell för första gången, har bara kört automat tidigare men det gick faktiskt ovanligt bra! Pappa blev väl lite nervös men annars gick det strålande. Fyller ju 18 om 9 dagar, hur sjukt är inte det?? Förstår inte riktigt hihi. Men nu måste jag anteckna, tjoooo.


12:12


Asså dude


Måndag

Måste verkligen bättra mig på att blogga känner jag. Har inte orkat kika in här på ett tag och det blir bara tråkigare och tråkigare. Måndag idag också, kan det bli värre. Fast mina måndagar är faktiskt väldigt sköna, fasar mer för morgondagen då vi går til klockan fyra och sen börjar jag jobba kvart i fem.. Ikväll ska jag plugga matte som en tok då vi har ett jättestort prov imorgon. Sen måste man ju självklart slänga in ett pll avsnitt, det hinner man alltid med! Nu måste jag sätta igång och plugga, ciao!

 
 
 

Tröttis

Jag är verkligen inte bra på att blogga alltså.. Men det är mycket i skolan och allt annat också. Just nu ligger jag i sängen med emma och ska sova, är super trött verkligen så det blir att sova snart! Imorgon blir det mys dag med Tobbe och kolla serie, plugga matte och sen match. Vet inte hur jag ska orka men det får bli som det blir. Nu ska jag sussa! Godnatt!


Omg vad sant


KLAR

 
Vilken lättnad! Nu ska jag och Tobbe hoppa in i duschen och sen mysa med Pretty Little Liars! Måste kila, hihi! Fredag imorgon också, kan fan inte bli bättre!
 
 
 

Homework

Sitter i Tobbes säng med datan i knät och ska nu skriva klart mitt samhällskunskaps arbete. Hinner inte träna ikväll utan ska verkligen se till att bli helt klar så jag kan ta det lugnt sen. Är jättehungrig, verkligen jättejättehungrig och så har jag ont i huvudet. Men imorgon är det fredag, och jag + mina bitches har äntligen planerat en kväll (bitches lol). Och på lördag jobbar jag och sen ska jag mysa med Emma! Inte träffat henne på år och dar så det ska bli jättekul! Nu måste jag skynda mig att skriva klart så jag kan få kolla PLL sen, loooooooove.
 
 

Godmorgon

Har precis kommit till skolan och det är svin kallt ute. Var ju så klantig och tog gummistövlarna idag. Inget bra val ska jag säga. Känns bra att jag hann göra svenskan och samhällskunskapen igår. Så idag ska jag göra klart samhälle och sen plugga matte. Tror inte jag ska träna då jag verkligen måste klara matteprovet på tisdag. Nu fryser jag som en gris så ska värma mina fötter lite hihi, byebye!
 
 
Världens bästa lillebror!
 
 
 

Gårdagens lunch ❤


Words


20130123

Jag vill inte mera.

Till Ida

Ang "sängkappan" så tror jag att den går att beställa lite överallt. Vet att det finns på Ellos. Vet tyvärr inte vart min är ifrån. :)
 
 

Plugga

Är så sjukt arg just nu för jag satt och jobbade med mitt arbete i skolan och sen sparades det inte.. Så måste nästan börja om från början nu. Och så märker jag att jag inte kan göra fotnoter. Asså jävla bajs skit dator blir galen. Orkar inte alls plugga. Vill bara ligga och kolla Pretty Little Liars..
 
Nu måste jag kämpa tills jag är klar, ska försöka blogga.
Kjaaam.
 
 
Gud vad jag längtar tills vi ska utomlands!!

Filosofi

Sitter på filosofi lektion och slutar kl fyra. Orkar inte alls gå i skolan och absolut inte jobba ikväll heller. Slutar nio och orkar verkligen inte.. Nu måste jag lyssna. Ska bli bättre på att blogga, ciao!


NEW ROOM


Söndag

Känns som ett bra tag sen jag bloggade men det va ju ändå bara igår. Men har inte lagt ner tid på att skriva och har haft mycket att göra. Jobbade fredag och lördag och sen igår var jag och Tobbe hemma och myste och kollade Pretty Little Liars!
 
Nu ska jag sätta igång och skriva tre uppsatser.. Jajamen..

Jobb

Sitter på jobbet nu och har lunch och är arg. Det går inte alls som jag vill men får hoppas det går bättre efter lunch. Nu måste jag kila. Tjoho!!


Tumblr


Today

Blev ingen bild igår för det hann redan bli stökigt i mitt rum hehe. Men ska fota när jag kommer hem ikväll. Slutar skolan halv 3 och sen börjar vi jobba kl 3 till 8. Tjäna lite extra para så det känns bra!
 

OMG

Äntligen, äntligen, äntligen klar med mitt rum! ÅÅÅÅH vad jag är nöjd kan jag säga. Det är så mysigt yummi yummi yummi! Tar bilder sen och visar för nu ska jag och Tobbe duscha! Hihihih puss puss hörs sen!
 
 

08:28


Godmorgon

Pjuh, äntligen i skolan efter att ha stått och väntat ett år på bussen och sedan krigat genom snön till skolan. Har ju som sagt foto nu och vet inte riktigt vad vi ska göra, jag har ju trots allt inte gjort någonting som man ska hehe..
 
Mår egentligen inte alls bra, har jätteont i halsen och huvudet och vill bara sova. Men man får kämpa sig igenom dagen ändå, bara att bita ihop.
 
 
 

Kloka ord


25 min

Om 25 minuter slutar jag och då ska jag åka hem, woho! Så skönt att inte ha en lång dag idag, ska hem och fixa mitt rum. Måla, fixa och massa. Hoppas jag blir klar med det ikväll så jag och Tobbe slipper sova i hallen inatt igen hihi. Har iallafall bestämt mig vad jag ska skriva om nu på sociologin och det får bli mansbilden och kvinnobilden. Det blir nog bra ska ni se!
 

11:42


Lektion

Tyvärr sitter vi vid datan alla engelska, svenska och sociologi lektioner och det är inte bra för min del. Sitter inne på bloggen, läser andra bloggar, tumblr osv osv.. Men ska faktiskt sätta igång och göra alla uppsatser ikväll så jag kommer någon vart. Måste verkligen lämna in i tid, något jag aldrig har gjort innan.
 
Nu ska jag fortsätta leta lite information. Tjooooo.
 

Jobb Jobb Jobb

Sitter i biblioteket och ska egentligen skriva min kärleksnovell men kommer inte på hur jag ska skriva. Idag slutar vi fyra och sen ska jag direkt och jobba till nio. Vet inte riktigt hur jag ska orka det, har ont i halsen och huvudet och är trött. Nu måste jag försöka få nånting gjort, har hur mycket som helst i skolan den här veckan..

Spackla

Nu ligger jag i sängen med Tobbe men varken i mitt gamla eller nya rum, utan i hallen. Ganska mysigt ändå hihi. Har hållt på hela dagen att flytta grejer från Albins gamla rum till hans nya. Har hunnit spackla och imorgon ska jag börja måla, vitt vitt vitt! Tror att det kommer bli jättebra när allt är på sin plats.

Nu ska jag spela lite spel hihi.
Godnatt!


Dagens lunch


Måndag ❤


Godmorgon


Avskedsfika

Sitter hos farmor och farfar och har en liten avskeds fika eftersom att dom flyttar från Bromma till Åkersberga på onsdag! Sen ska vi till Ikea och jag ska införskaffa mig lite saker då jag och Albin har bytt rum idag!

Bloggar när jag kommer hem istället för har inget bra internet här.


Summer


Lördag

Har haft en fullspäckad dag, klockan stod på tio och elva gick bussen. Jag och Agnes åkte till jobbet och jobbade mellan 12-16:15 sen kom papsi och hämtade oss och jag åkte hem för att slänga i mig lite mat och packa grejer till innebandy match och det var samling kvart över fem. Spelade matchen och vi förlorade med 13-7 men vi spelade bra.

Nu är jag hemma och har precis ätit ost och skink paj och nu väntar duschen!


Fredagsmys


Gofika


Here we go again

Nu har vi sociologi och sitter vid datorer och ska egentligen jobba men då smiter alla in på apollo och fritidsresor och ska börja bråka om alla olika resor.. Katastrofalt. Men men, nu ska jag bråka vidare lite och sen gå och äta fantastico spagetti och köttfärssås!

10:44


Helt klart bästa


MK & A


Fotolektion

Panik när man sitter på foto lektion och vi ska redigera våra bilder men jag har inte ens tagit några bilder till projektet vi ska göra.. Orkar inte riktigt lägga ner tid på det och bilderna blir ändå inge bra. Efter lektionen måste jag ringa och tacka nej till intervjun och sen har vi handledartid och samhällskunskap. Efter lunchen är det bara skridskor som gäller och det ska jag nog kunna stå ut med. Men just nu fryser jag ihjäl efter att ha stått ute och väntat på Agge i hunter stövlar..
 
Nej nu måste jag sätta fart, han frågar om vi hinner bli klara tills idag. Ääääh. Jodå jag hinner klart..
 
 

Fredag!!

Godmorgon! Så skönt att det äntligen är fredag igen, vilket betyder helg och sovmorgon! Sitter nu på bussen till skolan och vi börjar tjugo över åtta. Dagen är inte alls särskilt jobbig så det är skönt.

Idag har jag och min älskling 14 mån, helt galet om du frågar mig. Min fina fina kille ♡


♡♡


Sleep time

Efter en lång dag ligger jag äntligen i sängen med min älskling som jag saknat så! ♡

Introt gick bra men var så sjukt nervös när man skulle provringa. Stammade mig igenom det och det var det enda samtalet hehe. Sen åkte jag och Agge hem och vi åt våran sallad i centrum, sorgligt men jäkligt gott! Imorgon är det äntligen fredag och vi ska åka skridskor på idrotten, tycker faktiskt att det ska bli kul! Nej nu ska vi sussa, upp tidigt imorgon. Godnatt!


10-01-2013


Kreta?

Nu har vi kommit in på helt andra banor, Kreta. Men vi är inte vänner för det. Vet inte riktigt vart vi kommer hamna någonstans men jag är nöjd om det är billigt! Snart ska jag och Agnes kila iväg till täby för att köpa middag sen ska vi till Onelund på intro och det kommer ta hela dagen. Saknar min älskling så mycket, han är hemma sjuk och vi har inte setts på flera dar (typ). Har så jäkla svårt att sova när han inte är med, jag ligger bara och håller på med mobilen och släcker inte lampan. När han sover med mig så släcker han lampan och klubbar ner mig så sover jag som en stock. Nu kommer Nicke och han tror att vi jobbar, amajgad!

Rhodos baby

Vi har fortfarande inte riktigt kommit överens om vart vi ska bo. Alla har olika åsikter om olika hotell. Jag vill bara sova. Har iallafall hunnit skriva en rubrik på min novell men får ta tag i det och skriva i helgen eller något sånt.
Nu ska jag hitta den perfekta resen för oss, woho! Kan bli svårt då alla är så kräsna på olika saker. Jag vill bo i samma rum allihopa, vi har på ena hotellet en lägenhet med två badrum, två sovrum, kök och vardagsrum. Helt perfecto enligt mig iallafall. Nu måste jag gå för lektionen är slut hihi. XOXO.
 
 

Summer feeling

 
Tumblr.

Pink love

 
Bilder från Tumblr.

Love story

Just nu: Sitter på svenska lektionen nu och har precis fått en uppgift att skriva en kärleks novell. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om men har ganska lång tid på mig att komma på. I eftermiddag ska jag och Agnes på introduktion och vi kommer inte vara hemma förens typ kl nio.. Då är det bara att dyka ner i sängen och sova då jag börjar alldeles för tidigt imorgon. Nu sitter vi och kollar andra resor då vi har så svårt att bestämma oss.
 
Nu måste jag kolla runt efter reser, ciaoo!
 

Fotolektion

Kom precis till skolan och sitter nu på fotolektionen, vi har inte riktigt börjat än så passade på att blogga! Hoppas verkligen att vi gör något vettigt av den här lektionen, orkar inte sitta och höra när han pratar en lektion till.
Nu ska jag skriva mina referenser.
 

Godnatt friends


Mycket att göra

Herregud vad mycket det är som ska fixas inför denna intervju. Får ju panik, det är papper från polisen, mina betyg, allt möjligt. Gäller att leta reda på alla sakerna! Sen ska jag nog krypa ner i sängen och sova, är tröttis..
 
Dröm.

Från Tumblr

 
Skulle nästan ge vad som helst för sommar nu. Få gå runt i shorts och bikini och sola.. Åker ju trots allt till Kap Verde om några veckor så jag har kanske inte så mycket att klaga på.
 

En månad kvar

Helt sjukt vad tiden går fort, nu är det bara en månad kvar tills jag fyller arton och jag sitter och skriver en önskelista. Önskar mig så otroligt mycket grejer och det värsta är att allt är nästan från ikea. Liksom hallå?
 
 

Våfflor!

Just nu: Ligger i sängen med min älskade bok Fifty Shades of Grey och kan inte riktigt sluta läsa. Dagen har varit lugn och jag och Albin fick bestämma middag - våfflor. Mums så gott det var. Jätte längesen jag åt det. Ikväll ska jag bara ligga i min säng och somna tidigt. Börjar tjugo över åtta imorgon så jag måste vara pigg. Ska ju även på introduktion på Onelund imorgon och blir jobbigt om jag skulle somna på den.
 
Ska även på intervju på fredag på nannynu. Är verkligen stört beroende av pengar.
 
 
 
 

16:05

Hallå där. Sitter just nu i soffan med Agnes och Malin och kollar oth. Vi slutade kl elva och efter det åkte vi till Täby och skulle kolla resor och reserverade en till Rhodos, galet taggad alltså!! Sen åkte vi till Ica och köpte med oss sallad hem och käkade lunch. Sen har vi bara legat i soffan, är sjukt trött.. 




Godmorgon onsdag


Åh vad bra man mår!


Godnatt


8 januari 2013

Loving is not how you forget, but how you forgive, not how you listen, but how you understand, not what you see, but how you feel.. and not how you let go, but how you hold on.
 
 

Vill ha sommar NU


2012


Classic day

Har fortfarande ingen åsikt om hur bloggen blir. Har alltid så jäkla svårt att bestämma mig och blir aldrig nöjd. Har legat i sängen med datorn hela kvällen och försökt göra något åt min blogg. Nu är jag hungrig så tänkte gå ner och ta något att äta, hoppa in i duschen och sen sova. Nånstans där imellan måste jag byta lakan också, måste lägga på ett kol. Ciaaaaao!
 
 

Peace


 
Nu har jag börjat konstra med bloggen och det blir aldrig riktigt som jag tänkt (som vanligt).
Försöker hitta en riktigt kursiv stil så jag bara har mitt namn däruppe men det var lättare sagt än gjort.
 

Tisdag

Ligger nu i sängen och är så galet trött. Somnade halv tio igår och gick upp åtta så förstår egentligen inte. Har egentligen träning idag men har fortfarande ont i vaden, men är faktiskt sugen på att åka ner och träna ändå. Gick i skolan från tio till fyra och det tar på krafterna.

~ I just have this great feeling with you ~

Det var en riktigt sjuk börda att behöva gå upp klockan sex imorse och ha spanska första lektion. Finns typ inget värre..
Nu sitter jag i min säng och har nästan rensat alla kläderna nu, förstår inte hur mycket kläder jag har och ändå ska jag hela tiden ha fler. Nu ska jag och Tobbe iallafall hoppa in i duschen och sen fixa något att äta och dricka té, älsklingen har så ont i halsen. Imorgon har jag sovmorgon, thank god!!
Jag och Agnes ringde iallafall och fixade vårat jobb nu, känns skönt att veta att jag kommer ha mer än bara studiebidraget i månaden nu! Nu måste jag sätta fart för ska lägga mig tidigt ikväll, tycker inte att 2 timmar inatt är så mycket att skryta om. XOXO.
 
 
 

Tävling!

Jag är med och tävlar om ett presentkort på www.miinto.com hos www.andreaviktora.blogg.se! Var med och tävla ni också. Skulle vara jättekul om man äntligen kunde få vinna nånting. Är verkligen i stort behov av pengar nu...
 
 
www.andreaviktoria.blogg.se     www.andreaviktoria.blogg.se     www.andreaviktoria.blogg.se 

ILOVEYOU


Vill redan skolka och har knappt börjat skolan

Spanska. 8:20. Snälla låt mig bara vara.


03:01


Varför sover inte jag?


02:11


Bio friends

Heeeeello, är inte alls förvånad över att jag fortfarande är vaken. Fast jag försöker inte ens sova så jag vet inte riktigt. Det blev bio ikväll trots allting, vi var 3/6 tappra riddare som kollade mammas pojkar. Den var faktiskt rolig men den hade knappt någon handling, kanske inte värd att betala 100kr för.. Har inte alls någon lust att sova och nu blev jag hungrig också, jävla skit.


Söndags ångest!

Söndags ångesten kom som förväntat, skola imorgon och jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Har precis ätit en jättegod middag och ska snart börja fixa mig för att åka på bio (vet dock inte om det blir av eller inte). Dagen har varit lugn och träningsvärken sitter som en smäck. Ciaooo.
 
 
 

5-0

Helt otroligt att jag ens orkar sitta upp. Har precis ätit middag, en taco tallrik och lite Kina mat och nu är jag helt galet mätt. Vi förlorade matchen med 5-0 men vi spelade bra men jag är helt sjukt TRÖTT nu. Kommer ha en så jävla träningsvärk imorgon.. Snart ska jag hem till Tobbe och myselipysa!


Die Bitch


Årets första match.

Sitter och kollar massa bilder på tumblr och vet inte vart jag ska börja med allt jag vill ha. Fyller ju 18 snart så då ska jag banne mig önska mig allt man kan önska sig. Ska börja skriva önskelista redan nu!
 
Ikväll blir det en lugn kväll då jag har match imorgon, helt sjukt att inte ha spelat sen förra året (lol). Nej men det ska bli kul att spela match, får se hur mycket jag orkar dock. Lagom mycket julmat som har slinkit ner lite här och där.
 
 
 
 
 

Nej Matilda, nej.

Nu kliar det i fingrarna, vill ändra på bloggen. NOOOO, panik det kommer bli katastrofalt. Vad ska man göra liksom. OMG.

4.1.2013


Kärlek


17:51

Hatar när jag går in på bloggen på datorn får då får jag direkt ångest över headern. Och då börjar jag byta allting och det blir kaos, så nu ska jag hålla fingrarna i styr och undvika någar större problem. Mitt rum är inte riktigt hel städat än, eller ja hyfsat iallafall. Men orkar inte göra någon storstädning, vilket egentligen skulle behövas.. Får fixa det innan skolan börjar (eller bara skita i det hehe).
 
Är jättehungrig så hoppas verkligen att det blir något gott till middag!

Fredags städning

Ska ta tag i mitt rum och städa och fixa massa nu. Något jag egentligen inte alls har lust med men det måste göras. Sen ikväll ska jag och Tobbe bara mysa, vi ska baka och ta det lugnt. Slog i huvudet med min lillebror och har nu jätteont i huvudet så det blir skönt att bara vara hemma. Nu måste jag sätta igång, tjoooooo.


VÄRLDENS BÄSTA ❤

Jag och min trogna bästis åkte in till stan vid sju och bokade biljetter till "Berättelsen om Pi". Den var jättebra, dock såg vi i 3D så är lite yr nu. Jag kan iallafall helt klart säga att den är värd att se! Tror inte det spelar någon större roll om det är 3D eller inte men det ger ju såklart en speciell effekt. Hoppas ni har haft en bra torsdag. Ciaaaaao.


Torsdag

Har inte varit någon höjdare på att blogga senaste dagarna, kanske för att jag och Tobbe endast har sovit och kollat true blood. Vi har nog inte rört oss utanför huset men vi mår bra ändå! Snart ska vi upp och äta frukost och sen får vi se vad jag gör av dagen. Kyssss.


17:30


2013

Dagen efter.. Ni vet. Ligger i sängen med lite huvudvärk som jag tror mest kommer från min vurpa i lördags. Agge ligger bredvid mig och vi har precis vaknat. Har bråkat om täcker hela natten och det slutar alltid med att Agnes vinner och jag ligger och fryser med en jävla filt, dumma unge. Snart ska vi ner och få i oss något att äta och sen ska jag hem till Tobbe! Ha det braaaa, puss!!


GOTT NYTT ÅR