TILL DIG IDIOT

Jag blir så jävla förbannad på folk som skriver anonyma kommentarer om saker dom först och främst inte har någon anledning om hur det är och att det inte ens är sant. Vad som händer mellan mig och Tobbe är ingenting någon annan ska bry sig om. Jag vet att det är någon från Åkersberga och säger själv hört från mina "vänner". Vad är det för jävla skit snack. Tack och lov att jag har typ 10 läsare för jag hade fan aldrig klarat av dessa kommentarer, kokar fan inom mig. SKRIV DITT JÄVLA NAMN FEGIS. 

SKIT TISDAG


Aug. 20, 2013

Hallååååå. Har precis avklarat mitt första prov i trean, kursprov i naturkunskap. Att jag kommer få F igen är en annan sak, provet är gjort iallafall. Så nu sitter jag istället i Åva för att vänta på Emma som har något samtal och sen ska vi åka in till stan. Ska spara mina pengar så inte shopping för mig förutom block och penna typ. Imorgon börjar skolan påriktigt och det känns faktiskt bra att få igång lite rutiner och sånt. Måste börja träna nu också, massa som ska göras. Nej nu är jag hungrig också, skit dag.


Aug. 14, 2013

Ligger i Emmas säng och orkar inte gå upp, det är för stökigt i mitt rum så klarar inte av att vara där inne. Emma har alltid städat så det är skönt. Snart måste jag ändå börja fixa mig för att åka hem till Becca och mysa med mina tjejer, eller mysa och mysa, utgång blir det!! Älskar mina bästa tjejer och är så kul att vara med dom.


Aug. 13, 2013


Zakynthos 2013

Herregud, här har man inte varit inne på ett tag. Läste precis de senaste inläggen jag lagt upp om att jag ska åka till Arlanda och hur bra jag har det på Zakynthos. Fan vad jag saknar Zakynthos, jag saknar att få vara med mina bästavänner dygnet runt och sola och bada. Jag som älskar regn tycker inte alls det är lika kul att vara hemma. Enda anledningen att komma hem var för att få träffa Tobbe. Nu vill jag bara iväg igen. Men har så sjukt många underbara minnen därifrån och alla bilderna vi tagit, herregud så äckliga haha. Men jag hade i alla fall den bästa resan i mitt liv och man inser verkligen vilka underbara vänner man har.