21.2.2013


Sova?

Ligger just nu i sängen och vickar på tårna i takt till min tickande klocka och vet inte riktigt om det är värt att sova eller inte. Ska upp om 3 timmar.. Det bästa är iallafall att jag kan sova på planet så det är ju skönt. Har packat hela kvällen och vart med min älskade pojkvän som jag nu lämnar hemma i en vecka, kommer sakna honom rejält! Kommer även sakna mitt lilla bitches gäng där i skolan, känns bra att ha världens bästa kompisar!

Kommer inte kunna blogga något när jag är borta och har inte heller några tidsinställda inlägg.. Men hoppas ni överlever ändå, ska ta så mycket bilder när jag är borta och bjuda på.


TAGGILITAGGTAGG



20.2.2013

Ask me what's my best side, I stand back and point at you
You, you the one that I argue with, I feel like I need a new girl to be bothered with,
But the grass ain't always greener on the other side,
It's green where you water it
So I know we got issues baby true, true, true,
But I'd rather work on this with you
Than to go ahead and start with someone new
As long as you love me


Måndagsmys ❤


Finally!

Hittade äntligen mitt älskade mat kort, pjuh! Så inga fler bk menyer eller engångs kort. Vilken lättnad!


Ryssland

Ryssland 2011-2012
Åh, hittade massa gamla bilder och filmer både från när vi var i Ryssland och när dem var här. Trots att det var jävligt jobbigt vissa dagar att ha någon hemma hos sig så hade jag så jävla kul också. Helt klart två veckor jag kommer minnas ett bra tag till. Det var så mycket sjuka saker som hände!
Först var ju då ryssarna hos oss i november 2011 och vi åkte sedan till Ryssland i april 2012.
 
 
 
 

Old picture

Nu ska jag sätta på min gamla data och börja rensa bilder, älskar att sitta och kolla massa gamla bilder. Man glömmer bort så många och så kommer massa minnen fram och så glömmer jag att rensa utan sitter bara och kollar på alla bilder och vill inte radera någon.. Men jag tror att jag måste föra över några bilder till den här datan eller så vet jag inte riktigt hur jag gör. Ska försöka slänga in några gamla bilder också.

Skollunch ❤


16:30

As long as you love me,
We could be starving,
We could be homeless,
We could be broke.

SOMMAR

 
Även fast jag åker till Kap Verde på torsdag så längtar jag så sjukt mycket efter sommaren. Det är så mycket händer och så slipper man skolan. Om allt fungerar som det ska så har jag och tjejerna 2 veckor tillsammans på Zakynthos och det ska bli hur kul som helst! Vi får hoppas att vi int slår ihjäl varandra bara, hihi. Sen ska jag, Agnes och Erica på Summerburst! Sen får vi ju inte glömma att Agnes, Rebecca och Agnes fyller år också! Då är det bara Rebecca som är kvar sen jävlar. Sen tar ju även min älskling studenten, fatta sjukt att tiden går så fort. Känns som att jag började gymnasiet nyss och nästa år går jag ut. Tiden går nästan för fort ibland.
 
 
 

Fina vän

 
ILOVEYOU

Hemma!

Hej på er.
Har precis kommit hem och sitter nu och lyssnar på musik och ska snart städa rummet. Sen blir det till att plugga. Fyfan, är så skol trött nu så det inte är sant. Men men, inte många dar kvar tills det är lov och då kan jag äntligen få andas ut. Imorgon är det längsta dagen i skolan + att jag ska jobba.. Hatar verkligen tisdagar men det är en dag närmare fredag så på det sättet överlever jag.
 

-


Måndag

Sitter nu på engelska lektion och skriver egentligen på min uppsats om kvinnors rättigheter. Snart har vi lunch men tror inte att det var så god mat så känns ju ganska ovärt.. Slutar ändå 13:00 så det känns jävligt bra! Ikväll har jag träning och sen måste jag börja tvätta lite kläder inför onsdag. Åååååh, vill åka nu verkligen!
 
 
 
 

18/2-2013


Godmorgon


Good feeling


Middag ❤


Myspys

Nu har jag städat, trixat och fixat lite på mitt rum och är jättenöjd! Har satt upp tavlan som jag fick av Tobbe på väggen nu och det blev perfekt! Nu ska vi gosa ner oss i sängen med en film och lite ostbågar, hihi. Hoppas ni får en bra lördag för det kommer garanterat jag ha! Nu måste jag kila iväg till sängen och sätta på filmen Click. Puss!
 
 

Jag älskar dig


Söööötis

 
Tänk att vakna med den här bredvid sig på morgonen och bara gosa. Hur jävla söt får man vara??? Åh vill ha en hund asså..

19:05


Lördag

 
Har precis ätit en jättegod hemmagjord pizza så är mätt och glad nu. Idag jobbade jag från tolv till fyra och det gick skit, som alla andra gånger. Är riktigt trött på att jobba nu men vad gör man inte för lite pengar? Ikväll ska jag och Tobbe vara hemma och mysa, måste spara pengar tills jag får lön så det blir en hemmakväll. Och imorgon hoppas jag att få åka till skopunkten och sen ska jag sola med Agge. På torsdag åker jag utomlands ska bli så jääävla skönt. Vill bort från kylan och skolan nu så det ska bli hur skönt som helst!
 
 
 

FRIDAY

Ligger i sängen och väntar på att snart åka hem till min älskling. Vi ska bara ta det lugnt, kolla serie och sånt där mysigt. Måste spara pengar nu så jag klarar mig tills lönen och studiebidrag så ingen utgång. Imorgon är det jobb också och på kvällen har jag ingenting planerat en så länge. Känns dock som att jag aldrig är hemma längre. Nu måste jag kila för nu ska jag åka, bloggar mer sen!! PUSS

Mina tönt kompisar ❤


Words


Gårdagen

Sitter på fotolektion sådär lagom bakis nu. Gårdagen spenderades hemma hos Agnes och sedan lite här och där. Det började med att jag och Agnes möttes och så handlade vi massa mat och sen åkte hem och fixade allt osv, sen vid kl ett kom Agnes, Malin, Rebecca och Rebecca och då åt vi massa mat och öppnade presenter hihi. Sen åkte dem hem vi typ fem och Agnes och jag började fixa oss för utgång!
 
Vi mötte upp Max på tåget och åkte till woken och sen vidare till willow. Efter det skulle vi till Collage och där emellan är allt ganska oklart, vi käkade donken och sen helt plötsligt var vi på Collage och dansade. Hade en sjukt rolig kväll och jag hoppas att Agnes också hade det eftersom att hon fyllde år! Äntligen kan vi börja spåra tillsammans liksom, såhär leker att jag har vart 18 länge lol. Det blev iallafall en otroligt lyckad onsdag kväll!
Men idag mår man inte så himla bra..
 

Svar om jackan!

 
Jackan är från Kappahl och kostade 599:-

Babe


Tack älskade ni för presenterna. / m & a


Onsdag

Orkar inte alls blogga så slänger bara in lite bilder!


Födelsedags mat ❤


PLL

Ligger i sängen med min nya dator och min älskling och kollar pll. Båda är helt slut körda och jag har så sjukt ont i fötterna.. Så idag blir det bara att ta det lugnt. Skola imorgon tänkte jag skriva men inte det inte, ledig måndag tisdag onsdag. Helt sjukt vad det ska bli skönt! Jag hade en sjukt jävla bra födelsedag igår, massa fina presenter och en sjukt rolig kväll ute! Nu ska vi kolla vidare, puss!

18 år!!

Känner mig mycket äldre denna gången jag loggar in på bloggen, helt klart! Sitter nu och väntar på maten, Tobbe är här och mina kusiner, farmor och farfar osv! Nu måste jag kila för vi ska skåla, OMG 18 ÅÅÅÅÅÅÅR!!

9 februari 2013

Ligger i sängen och kan absolut inte sova. Klockan är 23:37 och om ungefär 20 min blir det 00:00 den 9 februari 2013. Och jag fyller 18 år. Det känns helt jävla galet om jag ska vara ärlig. Sen så har jag ju samling 08:30 för att spela match men det är en annan sak. Nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon, kommer bli en låååååång dag för mig. Åh är så pirrig hihi. PUSS FRÅN MATILDA 17 ÅR!


NEW JACKET ❤


Lunch!

Åh vad smarrigt det var att komma till matsalen och så är det nachochips och köttfärs och massa gott! Apelsiner också, muuuuums!


FREDAG


Gårdagens lunch ❤


Världens bästa lillebror

 
Älskar att jag sa åt honom att lukta i mitt öra bara för att det ska se ut som om han pussar mig hihi..
 
 

Buss fan

Jättejobbigt att min mobil är död och att jag glömde laddaren hemma hos Tobias. I-lands problem verkligen..
Måste därför berätta här om min pinsamma lilla händelse. Jag ska hoppa av bussen vid Åkerstorp och så ställer sig massa barn och ska gå av och jag pratar i telefon med headset så hör ingenting annat. Så stannar bussen och jag blir förbannad på att ingen av barnen trycker på gå av knappen vid dörren så jag ställer mig och hets trycker och är precis berädd på att skrika åt busschauffören när den lilla killen säger "Vi har inte kommit till busshållsplatsen än".. Ba eheheh, nej okej men det visste jag väl skulle bara kolla om den funka typ. Asså nej. Han var typ 10 år och liksom äger ut mig. Nej inte okej. Precis som din padre Agge.
 
 

PUSS PÅ ER


Hemma

Sitter just nu på mitt rum och lyssnar på musik och ska faktiskt bara ta det lugnt. Orkar inte sätta igång med något plugg eller nått annat. Satt och spelade bilspel med Albin och skulle vara "dålig" för att han skulle vinna. Men jag behövde inte ens försöka vara dålig, han vann ändå. Dagens barn alltså. Ikväll är det träning också och ska bli skönt att få springa lite (not). Chalalala!
 
 

Torsdag

Godmorgon! Sitter på svenska lektion och kollar på nån film om förr i tiden. Vill ha helg nu, orkar inte sitta i skolan längre.. Men till lunch blir det bk så jag är glad! Sen har vi dock typ 4 timmar lektion med Nicke och det är ganska krävande asså.. Ikväll är det träning och sen får vi ju inte glömma att klämma in ett pll avsnitt ikväll, tjuho!

Jätteirriterande att vi ska lämna in ett papper imorgon och man måste ha målsmans underskrift om man inte är 18. Comeeee on, fyller år på lördag... Så nu måste jag istället ta hem pappret och försöka komma ihåg att ta med det imorgon igen. Tpl.


Let her go


❤❤


6/2-2013

Legat i sängen heeeela dagen och bara tagit det lugnt, hehe oj jag som skulle göra så mycket idag. Tobbe kom vid halv ett och då har vi kollat pll, kan verkligen inte sluta kolla! Snart kommer Linnéa hit och vi ska mysa lite, sen ska jag hem till Tobbe och sova där, skola imorgon - tyvärr.. Men snart är det fredag och sen lördag, 18 år jajamen det välkomnar jag gärna. Nu ska jag städa mitt rum! Kjaaaamar.
 
 
Jättebra bild osv osv.

Sängen

Har nu krypt ner i sängen med Tobbe och ska kolla lite pll, imorgon ska jag vara hemma. Oups. Ska faktiskt ta och plugga matte imorgon och städa mitt rum och fixa lite annat. Det gick lite sådär att jobba men lyckades iallafall byta mitt pass på lördag till nästa måndag så det var skönt. Nu måste jag kila, puuuuusss!


English bitches

Sitter på engelskan och slutar snart och då har vi filosofi sen slutar vi, weeeeii. Då ska vi köpa middag på redafellas och sen blir det jobb 17-21. Orkar egentligen inte alls jobba men vad gör man inte liksom.. Har ju inget val. Måste flytta mitt pass från lördag till torsdag också så hoppas att jag får det annars blir det jobbigt.
 
Nu orkar jag inte sitta här längre, ciao.
 
 
Ja men helt okej snygg va.

Sovmorgon


Pll och mars glass


Matematik

Nu är jag glad igen med 5 bullar i magen (tur att jag ska träna ikväll) och fiskpinnar med mos till middag. Ska sätta igång och plugga matte nu en timme och sen börja packa ihop för träning. Ska bli skönt att röra på sig för jag har vääärsta träningsvärken ifrån matchen igår, måste springa bort den. Sen ikväll blir det PLL mys, asså helt beroende. Nu måste jag sätta fart, om en minut ska matteboken vara öppen. Puuuusss!
 

Friend ❤


Mellis ❤


Hunrig

Hatar när man kommer hem och är hungrig och så finns det verkligen ingenting att äta.. Ska ner och kika igen nu för nu börjar jag bli rejält hungrig. Sen ska jag påriktigt försöka plugga, har inte kommit så långt än, som vanligt..
Längtar tills pappa kommer hem och fixar middag, vill ha maaaaat.
 
 
Bild från Tumblr, mums.

Home sweet home

 
Tog en sväng både i Täby och i centrum för att kika lite. Egentligen behöver jag spara alla pengar jag har då det är ont om dessa i plånkan. Men 5 dagar kvar tills jag fyller år, hoppas på att få lite saker jag önskat mig då. Nu har jag lovat mamma att öppna matteboken, you wish.. Nej men ska försöka kämpa mig igenom några tal. Puss!!
 
 
 
 

Hemfärd med plattfisk


HOLY MOLYYYY


10:41


Min dag

Börjar med engelska nu och ska skriva våra uppsatser, skönt att bara sitta vid datorn hehe.. Sen är det lunch och sen svenska. Kan inte klaga på denna dag för fem öre. Sen blir det hem och plugga lite sen är det träning! Efter träningen ska jag övningsköra och sen hem i och sova. Skön måndag!


Godmorgon måndag!


Söndags mys

Pjuh så trött jag är. Spelade som sagt match mot idag mot Djurgårn och vi vann med 10-4. Härlig vinst! Dock tabbade jag mig helt och misssade bollen och massa sånt där men annars gick det bra. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, Emma har lagat lax med nånting så vi får se hur det slutar hehe. Sen ikväll ska jag och Tobbe bara ta det lugnt och mysa, kolla serie och äta godis hihi. Jag och Tobbe var ute på promenad imorse, helt chockerande faktiskt. Nej nu måste jag hjälpa till i köket. CIAO!
 
Tack och lov har jag ingen spanska imorgon så söndagsångesten är som bortblåst.
 
 
 

FRUKOST


Lördag

Äntligen hemma efter att ha jobbat från klockan tolv, gick inte alls bra så det finns ingenting att berätta. Gårdagen var så sjukt bra, vi åt middag på donken (hehe) och sen gick vi och såg ego. Den var så sjukt jävla bra!! Rekomenderar den verkligen. Sen åkte jag hem till Tobbe och sov och idag så har jag ens så länge bara jobbat.
 
Ikväll kommer Tobbe hit och vi ska kolla serie och mysa, har match imorgon så skönt att ta det lugnt. Vi ska äta hemmagjod pizza till middag också, kan det bli bättre?
 
Nu kom Tobbe precis så det blir det Pretty Little Liars, PUSSPUSS!
 

Jarå

Nu är jag färdigfixad och sitter här än en gång för att få tiden att gå, om tjugo minuter gå bussen så har inte direkt brottom. Är jättehungrig nu och vill ha maaaat. Hörs senare, ciaooo!

Happy


FREDAG

Åh vad skönt det är att komma hem och veta att jag inte behöver gå till skolan förens på måndag.
Även skönt att veta att det enda jag ska göra på måndag är att ha utvecklingsamtal 15:15. Annars är jag ledig, ja tackar tackar. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och läser lite bloggar för att fördriva tiden. Finns massa saker jag skulle kunna göra, plugga matte eller städa men skönare att bara sitta här. Vid halv sju ska jag åka in till stan för att kolla Ego med att Tess och Saga. Nu ska jag kika runt lite på saker jag önskar mig, bara 8 dagar kvar OHMYYYYYGOOOOD.
 

Fotoprov

Tjohej! Hade fotoprov imorse och gick lika fort som jag kom dit. Kunde ingenting men bryr mig inte sånt jag heller. Så skönt att det är fredag idag också, slutar klockan tolv för att jag inte ska vara med på idrotten och då ska jag till Täby en snabbis och sen hem. Ikväll ska jag på bio med mina efterlängtade saga och tess! Var jättelänge sen vi sågs alla tre och vi ska se Ego så det blir nog jättebra.


Frukost ❤