❤❤


MÅNDAG

Godmorgon! Sitter nu på tåget in mot stan för att sedan åka till Nacka för lite hemligheter. Var typ 7 år sen vi flyttade därifrån så kommer kännas konstigt. Drömde as konstiga drömmar om människor därifrån inatt också, jätteskumma. Annars är väl allt bra, midsommar och allt är ju över nu men jag hade väldigt kul med mina tjejer, och igår firade vi Agnes som äntligen blev 18 år!!

Känns också som att det händer väldigt mycket just nu i mitt liv, är typ nervös hela tiden men det kan ju vara bra ibland också. Nej nu ska jag lyssna på musik, pussssss!


Torsdag

Har precis ätit en väldigt god middag, kyckling och sallad och sitter nu och väntar på Tobbe! Ikväll ska vi bara ta det lugnt, är ganska trött så det blir skönt. Var med Emma hela dagen igår och vi hade väldigt roligt. Imorgon är det midsommar och de största planerna är att jag ska hem till Agnes och äta middag med Becca och Agnes, vad vi hittar på sen vet jag inte än. Nu ska jag plugga lite teori. Kjaaaam.

Jun. 18, 2013


MITT LIVSELIXIR


SUMMERBURST DAG 2

Hade en bra dag i lördags också, nu är jag dock sjuk så det är inte lika roligt. Men annars var det väldigt roligt dock så ville inte Agnes och Erica gå ut efteråt, riktiga party poopers så jag åkte hem till Tobbe och sov där. Igår var vi bara hemma och tog det lugnt, tog en promenad på kvällen och sen kollade massa avsnitt av Blue Mountain State sen somnade vi gott. Idag är planerna lite oklara så skriver när jag vet mer. Hihi.


I ❤ U


KLÄNNING

Kom precis hem efter att ha cyklat ner till centrum för att hämta ut ett paket, blev besviken då jag trodde att det var mina shorts som kom men istället var det klänningen jag beställde för typ 2 veckor sen, och ännu mer besviken blev jag när jag öppnade den och den såg förjävlig ut! Köpte även en kofta, foundation, ögonskugga och ögonskugge borste - nödvändiga saker. Aja, gjorde lite mat till mig själv så jag överlever kvällen också, sen kommer Malin snart hit och sen ska jag in till stan igen och köra samma procedur! Frågan är bara vad man ska ha på sig, varmt kallt varmt kallt?


FRUKOST ❤


SUMMERBURST

Igår var vi ju då som sagt på summerburst, mötte upp Agnes och Erica och så åkte vi in! I början var vädret helt okej sen kom det spöregn nr 1 och sedan spöregn nr 2. Mina skor var helt dyngsura.. Men det var kul ändå! Sen åkte jag hem till Tobbe och sov där och imorse åkte jag hem och åt världens brak frukost, har inte ätit på hur länge som helst så satt väldigt fint! Nu ligger jag i sängen och ska plugga teori, sen dammsuga och sen börja fixa mig för ikväll igen. Ikväll blir det utgång efter också, woho!!


GODNATT


ÄLSKLING