Måndag




Världens bästa A

Världens bästa Agnes, usch vad jag tycker om henne. Min Partygirl och såååå mycket mer. 

2013.09.26



Glader

Åh är så glad och pirrig just nu, har egentligen ingen aning om varför men är bara glad. Idag beställde vi våra studentmössar, hur kul som helst men jättehemskt också. Vill inte sluta skolan, vill gå i trean i typ 2 år till minst. Okej kanske överdriver nu men tanken att inte få träffa mina älskade tjejer varje dag är hemskt. Men får ta vara på tiden nu sista året och försöka satsa på skolan också! 


Borste

Köpte den här borsten på h&m idag och den är så len att jag inte kan sluta känna på den. Har suttit och penslat i ansiktet hela tiden jag har pluggat. Känns fik sorgligt att jag ska förstöra den redan imorgon. 



Idag var vi duktiga




Just nu




Måndag

Har verkligen varit värdelös på att blogga men Malin gjorde naglar på mig och det är jättesvårt att skriva med dom så orkar liksom inte med någon novell eller så. Måndag idag iallafall och jag har haft en väldigt bra helg! Vart med mina bästa och tränat! Nu ligger jag i badet och pluggar (bloggar) och ska inte göra något annat ikväll. Sen kommer Tobbe hit och sover och imorgon ska jag och Agnes träna innan skolan, hurtigbullar som vi är! 




Just nu





2013.09.16

Skönt att logga in på datan och få blogga lite härifrån, är trött på att blogga från mobilen nu. Har precis ätit middag - ungspannkaka med sylt och mjölk, mums! Nu sitter jag och pluggar och lyssnar på musik. Sjunger väl också ganska högt tror jag, jag har min hörlurar på mig så hör inte mig själv.. Emma kom efter ett tag och spelade upp en inspelning och helt seriöst, jag skäms. Asså jag sjunger som en jävla kratta det är helt galet!Haha men jag och Emma skrattade typ så vi grät så det var ju lite kul. Nu ska jag fortsätta plugga, tjohej!

 

Bästa Bästa Bästa





Måndag igen

Har inte alls haft tid eller ork att blogga i helgen. Har tränat och vart med Agnes och haft det väldigt bra. Träffade Tobbe för första gången på 3 dar igår också så det var mysigt att få pussa på honom igen! Jag och Agnes har börjat träna som galningar så vi ska bli riktigt tajta till sommaren 2015 typ hehe. Nu sitter jag på italienska och vi har rast, kunde inte sova igår så är jättetrött.. Men vädret gör mig faktiskt lite gladare, så sjukt mysigt att sitta inne när det regnar. 

Lördag




Gymkort



Nu har jag och Agnes köpt gymkort och ska bli så super vältränade så det finns inte! Så duktiga vi är! 

Religion

Sitter just nu på religion och det är brutalt tråkigt. Men det är fredag och vi slutar 16:05, taskigt att behöva sluta så sent på en fredag faktiskt. När jag kommer hem ska jag ut och gå en pw/långpromenad med Agnes och sen ikväll ska vi mysa med grönsaker och dipp, nyttiga tjejer nu också! Ska bli skönt att bara vara hemma ikväll, ska ha en vit helg för att spara pengar och vara nyttig. Nu håller jag på att somna, får skriva senare. 

Min dag





Såhär har min eftermiddag/kväll sett ut. Sprang 5 km med Malin och Agnes och sen åkte jag och Malin hem och åt grillad kyckling med sallad, super gott! Hon ska sova här också så nu ska vi gosa ner oss i sängen och imorgon är det äntligen fredag!! 

6 km senare




Sep. 11, 2013


Onsdag

Godmorgon! Sitter nu på stationen och väntar på Malin och vi ska åka till skolan. Är så skoltrött nu så det finns inte men vad ska man göra, sista året så jag måste satsa. Går iallafall från 10-3 idag så det är skönt, sen ska jag hem och försöka skriva svenskan och sen ut och springa. Sen ska jag mysa med Tobbe då vi har 22 månader idag, så det blir god mat (hoppas jag hihi) och kolla idol + awkward! 
 

ILOVEYOU


2011.09.09

Idag för exakt 2 år sedan var första gången jag såg Tobias. Det var när jag satt på tåget hem från stan med Malin och en blond kille sätter sig på tåget med hans kompis. Jag kommer ihåg hur han inte kunde slita ögonen från mig och jag fick tillochmed byta plats (om han ser att jag skrev det där kommer han bli jättearg och säga att jag ljuger, men det är min historia). Det var inget mer med det förutom att vi tittade på varandra väldigt mycket, senare på kvällen fick jag en vänförfrågan på Facebook från en Tobias Sevelin och jag frågade Malin vem det var och hon berättar att det var den blonda killen på tåget. Dagen efter träffades vi av en slump på solbrännan och jag fick pussa på min nuvarande pojkvän för första gången. 2 år sedan, helt jävla sjukt vad tiden går fort.

 


2013.09.09

Ligger fortfarande i sängen, på exakt samma ställe och lyssnar på samma musik. Det enda jag har rört mig för är att hämta laddaren till datan för att den inte skulle dö, höjden av lathet att ligga här. Men snart kommer Tobbe och hämtar mig och vi ska hem till honom att kolla idol! Så kul att kolla idol nu när Sara är med, någon man känner igen att heja på! Sen lär jag nog slockna på en gång, ingen aning om varför jag är såhär trött. Vi gick och la oss kl tio igår, oklart. Måste duscha ikväll också så får rappa på! Om jag inte skriver något mer ikväll så säger jag god natt redan nu, en lång tisdag väntar imorgon..
 
 

Musik


Trött

Förstår inte hur jag helt plötsligt kunde bli så trött.. Ligger i sängen och lyssnar på musik och kommer somna vilken sekund som helst. Bestämde mig för att strunta i att plugga idag, orkar verkligen inte. Orkar inte träna heller, åt upp världens bästa kakor istället. Ska äta middag och sen åka hem till Tobbe och börja kolla Awkward, skönt nu när alla andra serier har uppehåll.
 

2013.09.9

Gammal bild på mitt rum, såhär städat önskar jag alltid att det ska vara.
 
Slutar om en kvart ska hem och äta mina ica basic samtidigt som jag ska fundera på om jag ska träna eller inte. Vi har verkligen inte alls något bra schema men veckorna går ändå så fort, snart helg igen ju! Jag, Malin och Agnes ska ha en "träningsvecka" eller i alla fall helg. Sen ska jag och Malin försöka åka och rida också, saknar det jättemycket och man får passa på innan det blir höst och kallt. Dock är det väldigt mysigt att vara ute och rida i höstmörkret hihi.
 
 

Världens bästa

 

Tumblr

- www.mtldas.tumblr.com
 

GEEK


Måndag

Ny vecka och har haft en ganska skön måndag än så länge. Hade ploj foto idag och vi var inte roligare än att vara nördar. Men det var enkelt att klä ut sig så det var väldigt skönt. Sen slutar vi 14:45 istället för 16:20 så det tackar man för. Jag ska hem och plugga och bara vara i mitt nystädade rum, älskar verkligen när det är nystädat men det brukar inte vara det så länge tyvärr.

Gårdagen

Hejhopp! Ligger död i sängen efter en frukost/lunch bestående av Billys pizza + Ica basic med Malin och Agnes. Dom och Becca sov hos mig efter våran galna utgång igår, eller galen och galen, kul hade jag iallafall! Vi började på wooken där det var så mycket folk så jag höll på att smälla av, sen till Magenta men det var inte kul så vi drog till Tegel istället! Maja var där också, så underbar tjej, så det var jättekul att träffa henne! Skulle ju överraska Tobbe men han hade åkt hem, lyckat.. Men men, sen väntade vi 100 år på bussen och sen åt vi kvällsmat och sen fick Agnes hålla om mig för jag frös, men då somna jag gott. En bra kväll alltså!


MUMS


Sep. 06, 2013


Sep. 06, 2013

Hej på er!
Ligger just nu i Tobbes säng och har precis lyssnat klart på en P3 dokumentär - spårvagnsolyckan i Göteborg. Helt sjukt hur mycket man kan påverkas bara av att få något berättar i ljud, den var iallafall väldigt "bra" och otroligt hemsk. Nån dag ska jag försöka lyssna på Tsunamin också, Agnes sa att den var jättebra. Snart ska vi kolla film med Sussie och Viktor och äta massa gott! Jag och Viktor var nämligen och handlade chips och cola tidigare, hihi oups. Nu ska vi leta film, bye bye.


FREDAG


BLUE


Sep. 05, 2013

Ligger just nu i soffan och ska snart bege mig upp till farmor och farfar för att äta middag där, sen ska jag hem till Tobbe. Sjukt att man kan sakna någon efter en natt. Malin och Agnes sov nämligen hos mig och vi hade det väldigt mysigt med idol och massa prat. Men inatt ska jag få sova med min älskling igen!


16 small steps to happiness

1. push yourself to get up before the rest of the world - start with 7am, then 6am, then 5:30am. go to the nearest hill with a big coat and a scarf and watch the sun rise.

2. push yourself to fall asleep earlier - start with 11pm, then 10pm, then 9pm. wake up in the morning feeling re-energized and comfortable.

3. erase processed food from your diet. start with no lollies, chips, biscuits, then erase pasta, rice, cereal, then bread. use the rule that if a child couldn’t identify what was in it, you don’t eat it.

4. get into the habit of cooking yourself a beautiful breakfast. fry tomatoes and mushrooms in real butter and garlic, fry an egg, slice up a fresh avocado and squirt way too much lemon on it. sit and eat it and do nothing else.

5. stretch. start by reaching for the sky as hard as you can, then trying to touch your toes. roll your head. stretch your fingers. stretch everything.

6. buy a 1L water bottle. start with pushing yourself to drink the whole thing in a day, then try drinking it twice.

7. buy a beautiful diary and a beautiful black pen. write down everything you do, including dinner dates,
appointments, assignments, coffees, what you need to do that day. no detail is too small.

8. strip your bed of your sheets and empty your underwear draw into the washing machine. put a massive scoop of scented fabric softener in there and wash. make your bed in full.

9. organise your room. fold all your clothes (and bag what you don’t want), clean your mirror, your laptop, vacuum the floor. light a beautiful candle.

10. have a luxurious shower with your favourite music playing. wash your hair, scrub your body, brush your teeth. lather your whole body in moisturiser, get familiar with the part between your toes, your inner thighs, the back of your neck.

11. push yourself to go for a walk. take your headphones, go to the beach and walk. smile at strangers walking the other way and be surprised how many smile back. bring your dog and observe the dog’s behaviour. realise you can learn from your dog.

12. message old friends with personal jokes. reminisce. suggest a catch up soon, even if you don’t follow through. push yourself to follow through.

14. think long and hard about what interests you. crime? sex? boarding school? long-forgotten romance etiquette? find a book about it and read it. there is a book about literally everything.

15. become the person you would ideally fall in love with. let cars merge into your lane when driving. pay double for parking tickets and leave a second one in the machine. stick your tongue out at babies. compliment people on their cute clothes. challenge yourself to not ridicule anyone for a whole day. then two. then a week. walk with a straight posture. look people in the eye. ask people about their story. talk to acquaintances so they become friends.

16. lie in the sunshine. daydream about the life you would lead if failure wasn’t a thing. open your eyes. take small steps to make it happen for you.

Godnatt


Home

Har egentligen inte alls tid att blogga men tänkte att ett litet inlägg hinner jag väl med.
Sitter just nu i sängen och pluggar, hatar att sitta vid ett skrivbord att plugga men samtidigt är det så skönt i sängen att jag istället bara ligger och läser bloggar. Men nu ska jag i alla fall få något gjort så jag kan ta det lugnt resten av kvällen, super taggad på idol också!!
 
 

Vilken tajming


Zakynthos

Jag saknar Zakynthos så sjukt jäkla mycket. Vill spola tillbaka tiden på en gång. Saknar att gå upp på morgonen och vara så bakis men ändå krigar man sig ut kl 10 på morgongen. Saknar att äta middag kl 11 på kvällen och sen gå hem och föra för att sedan gå ut kl 1. Hatar Sverige nu, så fort man ska gå ut här är det 100kr i bara inträde och allt är så otroligt dyrt. Min ekonomi håller inte för det. Vill vara med alla mina bästa tjejer samtidigt och sola, bada och festa.. Skolan tar kål på mig och vi har bara gått i typ 2 veckor..
 
 

Nu är jag hel igen


Världens bästa Becca


Bästa Agnes

Jag är så hungrig nu och så arg för att det är äcklig mat i skolan. Agnes säger donken och jag blir så glad av att höra henne säga det. Hon är verkligen min partygirl och matbror.
 
 

Inspiration

 
 
 

2013.9.4

 

10.33

 

ONSDAG

God morgon!
Sitter just nu på engelskan och vi är i datasalen, vi ska skriva en sammanfattning om en artikel så jag passar på att blogga lite. Orkade inte med italienskan imorse så sov vidare medans Tobbe åkte till jobbet. Sen var jag själv hemma hos Tobbe för hundarna var ute och det var så tyst och tråkigt. Idag ska jag och Malin försöka sätta igång med gymnasie arbetet och förhoppningsvis komma på något!
Idag är det bajs äcklig lunch i skolan så jag ångrar att vi åt i Täby igår och inte idag istället.. Fast igår var det pyttipanna, hur kan man ens tycka om det?
 

ROSA

Nu har jag precis kommit hem från skolan och ska sätta igång och plugga, skönt att få allting klart innan middagen så att jag sen kan åka hem till Tobbe och bara ta det lugnt! Är så arg på vårat schema att vi slutar 4 typ varje dag.. Orkar ju inte göra nånting på eftermiddagen/kvällen. Jag och T har iallafall varit duktiga och lagt oss kl 10 två dagar i rad så jag är inte jättetrött på morgonen i alla fall.

 


Sep. 03, 2013