Hometown!

Äntligen hemma i min älskade säng och väntar på min fina pojkvän. Skulle egentligen ha åkt ner och solat men myser istället. Imorgon är det nyårsafton, lagom taggad. Ska äta middag med mina fina och sen party hard all night. Det blir nog en riktigt bra kväll! Bloggar senare när jag har tid. PUSSPUSS!


30 december 2012


BRÖLLOP FÖR HELA BUNTEN

Nu ligger jag i tältsängen i min sovsäck och har precis kommit hit, har ju hållt igång med bröllop hela dagen! Har haft en riktigt rolig kväll och har sjukligt ont i fötterna nu. Men annars så var vigseln jättefin och festen var super rolig, ganska kul att alla vi drack men det var ändå mamma och Anna som åkte hem och däckade. Nu har Linus däckat också, vet dom inte hur man festar eller? Fick iallafall "god" mat, kanske ingenting jag skulle välja i första hand men det var ju väldigt maffigt. Fick massa olika vin också, och vinet till maten var BLÄ. Asså helt seriöst alla typ spydde haha nej men det var rödvin och smaka gammal disktrasa. Vi dansade så mycket så lär ha träningsvärk imorgon. Buggade tillochmed och var så duktig alls.. Gjorde även en rejäl vurpa, fyfan asså jag skulle låtsas sparka en men sen glömde jag att klänningen inte är stretchig alls och ramlar rakt bakåt på huvudet och allt.. Fick en rejäl huvudvärk av det nu. Nej nu ska jag försöka sova, har en dag imorgon också.


Godnatt!


02:19


Hello there!

Godkväll, ligger just nu i min lilla tältsäng i ett rum med linus och emma och pratar om allt och inget. Vi borde egentligen sova eftersom att vi ska på bröllop imorgon, woho ganska taggad va! Hehe nej men ska bli jätteroligt faktiskt. Vi ska göra oss så fina och allt! Nu måste vi försöka sova, upp tidigt imorgon! Gooodnatt!


01:21


Göteborg!

Äntligen framme i Göteborg och sitter nu hemma hos min moster i Kungsbacka! Det gick fort att åka hit så det var skönt. Har knappt något batteri så bloggar senare!


12:00


Happy girl


22:00

Hejsan hoppsan. Håller just nu på att packa då vi åker kl 8 imorgon. Ska ju som sagt till Göteborg då min kusin gifter sig, trevligt trevligt! Ska försöka blogga så mycket jag kan från mobilen men det är sjukt segt att skriva här och min dator har just tagit självmord (no kidding). Måste kila, puuuuuss!


Cupcake!


16:55


Juldagen

Hoppas att ni hade en jättebra och mysig jul, det hade iallafall jag och jag är jätte nöjd! Fick massa saker som jag önskat mig. Orkar inte berätta allt jag fick för det är så mycket hihi men är jätte nöjd och det räcker väl?
 
Nu ligger jag i sängen med Tobbe och väntar på att mina kusiner ska komma och vi ska ha mini jul och äta mat! Är jättehunrig och klockan är bara fem. Vi skulle egentligen ha åkt till göteborg imorgon men det kanske blir i övermorgon istället då det verkligen var snöstorm ute idag.
 
Nu ska jag kolla lite dubbad Harry Potter med älskling och sen blir det middag och efterrätt (Emma har bakat cupcakes, muuuums).
 
 

24 december


2012

Samlade ihop lite bilder från instagram som jag lagt upp under året. Hjälp vad det här året har gått fort, snart 2013. Låter helt galet om jag ska vara ärlig. 
 

00:36

 
 

GOD JUL!

Vet inte varför jag fortfarande är vaken och inte heller varför jag  ska börja bråka med min dator såhär alldeles för sent. God jul på er förresten, klockan är ju över tolv! Själv har jag knappt nån julkänsla alls, helt galet faktiskt. Kommer sova som en stock iallafall, tillskillnad från när man var liten och inte kunde somna på kvällen. Förväntar mig inte mycket i julklapp då jag fick min älskade Iphone5 i tidig julklapp och det är jag så sjukt glad för. Får se vilken tid Albin vaknar imorgon och bestämmer sig för att väcka hela familjen, antagligen väääldigt tidigt.. Efter det ska vi åka hem till farmor och farfar där mina kusiner är och sen på kvällen ska jag hem till Tobbe.
Blir nog en perfekt julafton!
 
 

Uppesittarkväll

Hur går det för er? Själv vinner jag fasen ingenting..


Dra åt helvete

Har precis tryckt i mig en middag som jag egentligen inte behöver. Kommer slå sönder min dator snart, den är helt slut körd blir galen. Klarar helt seriöst inte av den.. Snart är det iallafall bingolotto! Får väl hoppas att jag vinner massa stålar så jag kan köpa en ny jävla dator.
 

Well, well..


Dan före doppardan

Blev inget centrum idag utan jag åkte till Sollentuna centrum med mamma, pappa och Anna istället. Köpte min julklapp till pappa och sen en till julklapp till Emma. Sen åkte vi även förbi Täby och jag ligger nu i sängen med tända ljus och ska kolla tv! Håller även på att föra över alla bilderna från min gamla mobil in på datan. Tobbe kom hit och gick lika fort, så vet inte vad jag ska göra ikväll förutom uppesittarkvällen!!


Vinterland


New shoes ❤


Godmorgon!

Ligger i sängen och kollar en mysig julfilm på femman men den tog precis slut och Tobbe åkte för ett tag sen så jag ska nog pallra mig ner och äta frukost! Senare idag ska jag och Tobbe ner till centrum och jag ska köpa min sista julklapp till padre! Sen ska jag bara vara hemma och fixa det sista inför imorgon, helt sjukt att det är julafton imorgon. Kan inte riktigt fatta det! Nu ska jag göra något vettigt, PUSS!


17:11


Friday!!

Hello friends! Igår hade jag en jättemysig torsdag med mina bästa MMM. Vi köpte bröd och mars glass med oss hem och gjorde egna "subway" och sen åkte vi till valerie där det var några st. Hade helt okej kul även fast jag och matilda oroade oss hela natten, den ena mer än den andra hihi. Sen åkte jag hem till Tobbe och sov och nu är jag hemma för att jag och pappa ska till Solna för att hämta min plånbok som försvann i tisdags, YUMMI.


Världens bästa pappa

iPhone 5 är min, HIHIHIHI!


Kvällsinlägg

Sitter i köket och väntar på min älskling som snart kommer hit, han gör mig så lycklig så det är inte sant. Imorgon är det avslutning och det ska bli så sjukt skönt att slippa skolan ett tag, om jorden går under slipper jag dock skolan föralltid. Men inget sånt snack då får jag bara panik. Nu kommer Tobbe så vi höres!


20:13


Mums


18 december 2012

Hej kompisar!! Har en mysig dag hemma och ligger nu och kollar film och bara tar det lugnt. Stannade hemma idag vilken var ett bra val från min sida! Imorgon är det julavslutning och det tackar man för. Bloggar senare, puss puss!


Innebandy tisdag

Tjenixen. Är helt jäkla slut och är ledsen för att jag inte har bloggat något men har haft fullt upp. Idag hade vi skol SM och vi hade samling halv åtta i Solna, så är helt sjukt trött också. Sen spelade vi två matcher, en lika och en vinst men vi gick tyvärr inte vidare. Nu ligger jag hemma och tänker inte röra mig ur fläcken. Måste duscha men har inte ens ork till det, var helt galet kissnödig när jag åkte hem så jag hann inte ens ta in mina grejer utan var tvugen att springa in på toaletten haha. Ska plugga matte med Linus senare idag också, prov imorgon så det gäller att ligga i! 

12:58


Engelska lektion

Hallå där. Sitter på engelska lektion och kollar oliver twist och är jättehungrig, det blir hamburgare till lunch och sen en timmes matte innan dagen är slut. Men sen ska vi till Täby och köpa de sista julklapparna och sen tillbaka till skolan för att ha extra matte, har prov på onsdag och kan absolut ingenting. Ogillar också att blogga från mobilen då man inte kan göra några ändringar i texten alls, men det fick bli så idag. ♡♡


Måndag 17 december 2012


Godmorgon måndag


Godnatt

Nu ska jag faktiskt stänga av datorn och släcka lampan för att försöka sova. Men självklart ska det vara så typiskt att man bilr hungrig nu innan jag ska sova, men orkar inte gå ner och fixa något så jag får sukta efter en god frukost imorgon. Imorgon står kl på 06:00 och jag vet helt seriöst inte hur jag ska klara av att gå upp och veta att jag ska spendera de första timmarna på spanska lektion. Ångrar djupt att jag valde spanska, det är förjävla svårt och jag är inte direkt någon stjärna på att plugga. Känner mig redan arg för morgondagen men tack och lov går vi bara till 1 och då ska jag verkligen inte klaga. Får väl hoppas att jag inte hinner bli sjuk heller, vill inte bli sjuk nu innan jullovet, måste klara av sista veckan i skolan 2012.
 
Nu släcker jag lampan, sov så gott.

My day


Så sjukt bra


Breathing your love

Ni får ju inte glömma att kolla in min tumblr då och då, det brukar komma bildbomber när man minst anar det!
www.mtldas.tumblr.com
 
Börjar faktiskt bli ganska nöjd över det jag åstakommit med, äntligen liksom. Borde egentligen sova nu men ligger och lyssnar på Darin och Zara Larssons cover, kan verkligen inte sluta lyssna och vill inte stänga av datorn heller. Tycker det är så mysigt att ligga under täcket med datorn och bara vägra sova.
 
 
 
 

Du är den finaste jag mött

 
Jag älskar dig så fruktansvärt mycket.
Det går inte att förklara hur lycklig och kär du gör mig varje dag.

16 december 2012

Sådärja, nu är det mina egna bilder ni skådar där uppe. Kan väl tyvärr inte säga att jag är nöjd än men det verkar jag aldrig bli. Är så kissnödig nu så jag håller på att dö men kämpar mig igenom inlägget. Min kära lillebror åkte på en magsjuka idag så jag åkte aldrig till Tobbe utan stannar här hemma och bara väntar på att själv bli sjuk. Nej men vill inte smitta ner alla dem så bäst att stanna hemma. Nu är det dock dags att sova, gillar inte att sova själv (min säng är för stor för det hehe).
 

In the car

Hej på er.
Sitter just nu i bilen hem med mamma och pappa. Vi har vart i barkarby och Ica maxi! Köpte ett par jättegosiga vantar till mig själv och en julklapp till Tobbe och Albin hihi. Nu ska jag hem och ladda om för att spela match, är egentligen inte särskilt taggad men jag får göra så gott jag kan helt enkelt. Sen ska jag hem till Tobbe och sova, lugn och skön söndag.


Happy Sunday

Såhär får jag ha bloggen ett tag framöver, måste bara fixa lite småsaker men det blir en annan gång. Nu ska jag PÅRIKTIGT börja fixa mig och sedan åka och handla lite julklappar med mamma och pappa. Sen ikväll är det hemmamatch. Borde plugga matte också men när ska jag ha tid för det, oups liksom.
 
 

Söndag

Ojojoj nu blev det tokigt igen. Ändrade lite hit och dit och så blev det såhär, kan inte säga att jag är nöjd men måste börja fixa mig nu så har inte tid att fixa. Hoppas ni får en bra dag, jag ska göra mitt bästa för att få en bra söndag! KJAAAAMAR.

Godmorgon!

Tredje advent idag, helt sjukt vad tiden går asså, julafton om lite mer än en vecka, nyår, ja allt det där. Det här året har gått så sjukt fort. Just nu ligger jag och Agnes i sängen och har precis vaknat, vi kom hem vid halv två igår och satte på Ted men vi båda somnade såklart. Idag ska jag hem till Tobbe för att hämta mina innebandy grejer och sen har jag match ikväll, är inte ett dugg taggad och kommer väl råka slå ihjäl nån liten tomte. Have a good day hihi!


Myskväll

Godkväll! Sitter just nu på donken med Rebecca och Agnes (småttingarna) och har köpt en milkshake hihi. Vi satt först på Urbans café men dom stängde så vi fick gå.. Vi skulle ha sett Twilight ikväll men tåget gick sönder i Täby så vi hann inte. Men men, sen ska jag och Agnes hem och ha mys hihi! Puss och kram.


Snow heart

Nu kan alla andas ut, nu är det som vanligt igen. Pjuh, hade lite ångest attacker där men nu är det lugnt. Ska snart börja fixa mig för att sedan möta upp mina goa vänner för att åka in till stan. Blir nog en bra kväll tror jag, trots kaos vädret utanför.

17:02

Förstår inte varför jag går in på bloggen när jag ändå bara får panik för att allt ser så fult ut.. Men tänkte ge er ett inlägg ändå. Nu är mitt rum nystädat och sådär riktigt mysigt att vara i, får försöka hålla det såhär ett tag nu. Ikväll ska jag på bio med Agnes och kanske fler, det blir Twilight! Jag som är så inne i vampyr serier nu blir ju bara ännu gladare hihi.
 
Nu ska jag försöka göra något åt min header.

-

Jag skulle inte ha ändrat något på bloggen. Nu är allt KAOS som vanligt. Kan tyvärr inte fixa något nu heller..

Lite förändring

Fixat och trixat lite med bloggen nu och det känns faktiskt bättre. Får se hur lång tid det tar innan jag börjar konstra igen hihi. Men nu måste jag verkligen städa.

Lördag

Hej på er!
Håller just nu på att fixa fint i mitt rum, städa och byta lakan och sånt där tråkigt. Men det är ju så himla skönt när det är klart sen. Sen ikväll blir det troligen bio eller bara mys hemma beroende på vädret. Hatar att helgen ska gå så sjukt fort.. Det är redan lördag och imorgon är det söndag sen boom måndag. Dock är det bara några dar kvar, det klarar jag. Nu måste jag städa vidare, har inte hela dagen på mig! PUSS.
 
 
Längtar så sjukt mycket tills vi ska åka utomlands igen, vill ha sol och värme nuuuu!

Bästa middagen!


Nelly.com

Sitter och kollar nyårsklänningar på foto lektionen istället för att göra något, vet ändå inte vad vi ska göra så skit samma. Har hittat några fina som jag suktar efter! Men tror inte mamma är redo att lägga ner några pengar på mig, men vi får väl se hihi.
 

Hatdagar

Är så jävla trött och arg och ville inte alls till skolan idag men inte har man något val heller. Vill bara ha jullov nu.. Helt sinnes asså. Träningen igår gick totalt jävla äckel sämst och jag ville bara hem, lite samma känsla när man sitter här i skolan. Fyyyy.

El foto

Sitter på fotolektion och är så sjukt trött, han hade genomgång och jag höll på att somna. Kan knappt prata för min röst sviker mig nu. Sitter och funderar på vad jag ska ta kort på till mitt repotage och tror att det får bli på träningen ikväll, det får nog bli bra!
 

Godmorgon!

Åkte med Sussie (Tobbes mamma) till stationen och sitter just nu och väntar på tåget. Har foto som första lektion och så länge han inte bara babblar igenom hela lektionen så är jag nöjd. Sen har ett jäkla boksamtal där man ska prata om sin bok, jag har Oliver Twist så det ska nog gå bra. Kjam.


Hello There

Hej små bönor.
Ligger nu i sängen (som vanligt) och kom hem från skolan för ett tag sen. Eller jag slutade tjugo i tolv med julbord och sen gick jag och Malin till Täby och julshoppade! Köpte julklapp till mamma, Linnéa och Tobbe. Sen tog pengarna slut.. Sorligt jag vet. Ska snart iväg till Arninge med Linnéa för att shoppa lite också, sen blir det middag på Max. Myspys! Efter det är det hemliga planer, xoxo!
 
 
Lovely
 

Känns helt okej


In la school

Godmorgon! Är i skolan alldeles för tidigt och väntar på att ha spanska, värsta hat lektionen. Igår hade jag en lugn och mysigt tisdag med pepparkakor och true blood med min älskling, och så gick vi och la oss ganska tidigt så det var skönt.

 


-

Kan säga att jag är så otroligt glad över att jag slapp stå där nere på plan när han blåste i pipan. Fy sjutton asså, kan nog inte utsätta mig själv för det. Helt ärligt.
 
Just nu ligger jag i sängen med filtar och huvudet värker. Är fortfarande inte helt frisk men kämpade mig till skolan idag för att ha redovisning. Tycker faktiskt att redovisningen gick bra! Sen var det Tibble-Åva kampen, jävlar vilket drag det blir alltså och jävlar vad arg man blir. Men men, får väl ner och bråka på plan nästa år. Elleeeeer. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla True Blood och kanske nån film! Kjamizzar.

Kvällsinlägg

Heeeeej!
Mår lite bättre nu och jag och Tobbe ligger i sängen och pluggar. Snart blir det måndags mys med true blood och mars glass, kan inte bli bättre! Imorgon är det skola som gäller, dock bara en lektion och då ska vi redovisa, sen är det tibble-åva kampen. Där tävlar min skola och åva i olika sporter. Skulle vart med på innebandyn men eftersom att jag är sjuk så ah.. Det blir ingenting av det. Ska iallafall dit och titta och det värsta är att åva är så taggade och satsiga så det är helt sjukt! Men jävligt roligt att titta på är det iallafall. Xoxo!


-

Hittade en billys pizza i frysen och slängde in den i mikron och ska sätta på Ted! Ibland kan det vara lite mysigt att vara sjuk, hihi.

omg


Slöfock

Sitter fortfarande i soffan och kollar tv medans jag kollar runt lite på datan. Är jättehungrig så får se om jag orkar ta mig upp och fixa något att äta. Sitter också och lyssnar på låten jag la upp i inlägget tidigare, kan inte sluta lyssna på den. Sitter också och diskuterar med Tess och Saga vilket som är bäst av True Blood och Vampire Diaries. För mig vinner Vampire alla dar i veckan men True Blood blir bara bättre och bättre, förstår inte hur man kan bli så beroende av dessa vampyrer, men bra är det iallafall.
 

-

 

-


Äntligen

Jaaaaaa, nu funkar blogg appen igen och jag kan blogga mera! Ligger fortfarande i soffan och slöar och kollar på program efter program, just nu är det sjunde himlen på tv. Det är så tråkigt att vara hemma sjuk.. Man bara ligger i soffan och mår ännu sämre. Jaja, dags att röra på sig!


Sjuk

Vaknade av att jag hade så ont i halsen att jag inte kunde prata och huvudet höll på att sprängas. Är därför hemma idag och sitter nu med en kopp té och kollar desperate housewifes. Annars ska jag bara sova och ta det lugnt, sen kommer Tobbe och tar hand om mig ♡ 

Söndagskväll

Blir galen på att blogg appen fortfarande inte fungerar för mig. Någon som har samma problem? Just nu ligger jag iallafall i soffan med mamma och pappa och kollar lite tv! Spelade ju två matcher idag också, eller jag spelade och spelade var väl lite att ta i. Sista matchen gick helt åt skogen så det ska jag inte skriva något mer om. Snart kommer Tobbe och då ska han hjälpa mig att plugga och sen ska vi mysa! Imorgon är det skola mm just nu känner jag mig lite små hängig men får se hur det blir imorgon. Blir nog inget mer inlägg då det är jättejobbigt att inte kunna använda blogg appen.. Får fixa det! Kjaaam.

Sleep time

Nu har jag och Tobbe krypit ner i sängen och ska kolla ett till True Blood avsnitt och sen sova, har hunnit se 3 st bara sen vi kom hit och nu är jag på säsong 2! Tobbe hade rätt, det blir bara bättre och bättre.
Sen ska jag sova, har två viktiga matcher imorgon och måste upp hyfsat tidigt. Så sjukt att det redan är söndag imorgon, orkar inte en till vecka i skolan..

-


Lördag

 
Blogg appen har inte fungerat alls för mig på hela dagen och igår så har inte kunnat blogga nånting. Igår åkte jag ju som sagt på statslagsträninf och det var kul men väldigt jobbigt. Övningarna gick bra men matchen kunde helt klart gått bättre, men har inga förväntningar så jag är nöjd och ser det som en kul grej! Åkte direkt hem till Tobbe igår efter träningen och vi kollade ett helt sjukt bra avsnitt av Vampire Diaries, blir galen att det bara kommer en gång i veckan.. Idag har vi bara tagit det lugnt, kollat klart säsong 1 av True Blood och lekt med Alva i snön. Tobbe puttade ner mig i en snödriva och så hoppade han på mig så jag mulade honom hihi.
 
Är jättehungrig nu och det väntas god middag och sen ska vi hem till mig och mysa vidare. Blir en lugn kväll då jag har två matcher imorgon, galen dag.

Galen tjej

Kom precis hem och har lagt mig i sängen med Tobbes tjocktröja och ska kolla True Blood. Egentligen borde jag väl gå till nån psykolog för att lugna mina nerver inför kvällen och kommande vecka. Kommer ju typ svimma på plan, förstår inte ens varför jag gör detta. Aja, kul ska det blir iallafall. Hosthost*.
 
 

-

Skulle inte vara helt fel att vakna på morgonen av att den där lilla krabaten kolla på en, finns det något sötare?


Fredag!

Godmorgon! Sitter just nu och väntar på att min foto lektion ska börja. Klockan är alldeles för lite och jag är trött. Skönt att det inte var så kallt idag iallafall, det gillar vi! Efter foto lektionen har jag prov och jag läste aldrig något igår.. Hehe. Sen ska vi åka skridskor! Var tvungna att ta med mina egna då jag absolut INTE kan åka på killskridskor. Seee you!

Riktigt ostadig bild har ni här!


-


ILOVEYOU


Till dig saga

Ni har väl inte glömt att kika in på min kompis blogg? - www.sga.blogg.se, värt ett klick helt klart!
Make her day!
 

VAMPIRE!!

Skönt att redan ligga i sängen och vara klar bara en timme efter att träningen slutade! Jag och Linda stannade kvar och duschade i sporthallen och det är så otroligt skönt att bara komma hem och få sova då. Imorgon är det fredag, tack och lov för det ska jag säga. Men så är det statslagsträningen, vilket jag fasar för, fast sen så kommer ett Vampire Diaries avsnitt ut, SOM JAG LÄNGTAR. Har ju väntat en hel jävla vecka och så ska det alltid vara så att det är så otroligt spännande sen så... Eftertext. Just hate it.
 
Nu ska jag läsa igenom några sidor i min samhällskunskap prov för vi har visst prov imorgon. Oups I did it again.
 
 

Mums.


17:05

Det här kommer vara jag på söndag, helt sluuuut.
 
Imorgon är det fredag, helt sjukt vad veckan har gått fort. Imorgon är det också middag med laget som jag tyvärr inte kan vara med på utan jag ska svettas som en gris på statslagsuttagnings träning. Förstår inte ens själv varför jag ska pallra mig dit när jag inte vill, men det är väl en kul grej antar jag.. Sen har jag match på söndag, kokmmer vara helt död efter denna vecka med träning. Måndag, tisdag, torsdag, fredag, söndag.. För många träningstillfällen för mig, helt klart.
 
 
 
 

Nu så!

Har nog bestämt mig för att börja blogga här istället och hoppas att det blir bättre. Dock måste jag fixa till lite saker på bloggen men det löser sig. Idag orkade jag inte kliva upp ur sängen efter gårdagen så jag bestämde mig för att stanna hemma. Kan säga att det verkligen var värt det, har ätit en jättegod frukost och kollat på massa True Blood avsnitt. Vet faktiskt inte om jag tycker det är bra eller inte, det är mera att jag kollar på det för att ha något att kolla på medans Vampire Diaries avsnitten bara kommer en gång i veckan. Men det funkar att titta på och av någon konstig anledning blir jag beroende och måste kolla vidare, men Tobbe har sagt att det bara blir bättre och bättre och litar ju på honom hihi. Nu ska jag ner och äta något för jag är jättehungrig, sen ikväll är det träning!
 

True Blood!

 
Kom nyss in efter att ha mött Tobbe som kom pulserande genom snön, det är verkligen sjukt hur mycket snö det har kommit bara idag. Går ju knappt att komma fram längre.. Nu ligger vi i sängen med varsin dator, Tobbe pluggar och jag bloggar. Funderar på att börja kolla True Blood ikväll, har ju hört av min kära pojkvän att den nästan är lika bra som Vampire Diaries, och det är ju mi favorita! Nu ska jag pussa på min fin fina kille, det är han värd!  
 
 

Hej mitt vinterland

-
Jag älskar julen, älskar snö och allt det här som hör till. Men när det blåser så mycket så att man inte ser något och bussar och tåg inte går, då är det inte lika kul längre.

Känns jättekonstigt att bara börja om helt från början nu, känns som att jag inte riktigt har någon koll på vad man ska blogga på? Aja, får se hur det känns, kanske blir att jag går tillbaka till den andra eller lägger över headern och det här. Det återstår att se. Nu ligger jag i sängen med mina filtar och kuddar och försöker hålla värmen, jag ser knappt ut för att det är så mycket snö på mitt fönster just nu. Tobbe är påväg hit, min lilla energiknippa!

5 december 2012


Kaos

Åh, får panik på hur min blogg ser ut och vill bara att jag ska fatta hur allt fungerar då ingenting blir som jag vill. Vet inte hur länge jag kommer hålla ut innan det brister på den här bloggen också, men mawic fungerar inte. Det har det aldrig gjort jag hara bara varit för lat för att byta.. Men nu gjorde jag det och då blir den här bloggen helt knasig. Får ta tag i det där senare eller imorgon, just nu är det lika mycket kaos på min blogg som utanför fönstret. Puss!

Ny blogg!

Därja, en ny blogg! Var trött på mitt gamla namn och ville göra om headern osv så då var det lika bra att börja om på nytt.